Taskforce Jeugdwerkloosheid persconferentie 25 juni 14.15

18.06.2007 / 14:15 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Taskforce jeugdwerkloosheid

Taskforce jeugdwerkloosheid

Uitnodiging persconferentie 25 juni 14.15 uur Perscentrum Nieuwspoort, Den Haag

Op 25 juni stopt het werk van de Taskforce Jeugdwerkloosheid, een gezamenlijk initiatief van de ministeries van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Van 14.15 tot 15.00 uur houden minister A. Rouvoet (Jeugd en Gezin), staatssecretaris A. Aboutaleb (Sociale Zaken en Werkgelegenheid), staatssecretaris M. van Bijsterveldt (Onderwijs) en de heer R. van der Giessen, directeur van het Oranje Fonds een persconferentie. U wordt van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Bewindslieden zullen een toelichting geven op de voortzetting van de activiteiten van de Taskforce Jeugdwerkloosheid. Het Oranje Fonds zal haar betrokkenheid bij de activiteiten toelichten. De jeugdwerkloosheid is weliswaar sterk gedaald. Toch moeten betrokken partijen door blijven bijten. Het gaat nu om de kwetsbare groepen jongeren. Wat gaan we doen met het beroepsonderwijs. Wat is het belang van een betere aansluiting onderwijs arbeidsmarkt. Welke mogelijkheden zijn er om 24uurs-kandidaten op te vangen? U hoort hoe het kabinet gaat doorbijten!

U kunt zich aanmelden voor deze persconferentie bij

Ria van der Steen
Woordvoerder Taskforce Jeugdwerkloosheid
E: mvdsteen@minszw.nl
M: 0618306517

Of

Willem Buitelaar
Woordvoerder Taskforce Jeugdwerkloosheid
E: wbuitelaar@minszw.nl
M: 06 51439250