Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 18 juni 2007

You Say Party! We Say Die! live op Fabchannel.com

Kijk het Paradiso concert gratis online

Maandag 25 juni spelen You Say Party! We Say Die! in Paradiso. Dit gehele concert wordt live uitgezonden op het internet, in beeld en geluid, op www.fabchannel.com. Achteraf wordt de opname toegevoegd aan het online archief van Fabchannel.com en is daar terug te zien. Zowel live als on demand is het concert van YSPWSD gratis te bekijken. De uitzending begint om 22:00 uur.

"Als je de dingen doet waar je echt van houd, dan is het leven één groot feest. Stop dan niet. Doe het tot het je dood wordt!" Dat is het motto van You Say Party! We Say Die!, het Amerikaanse vijftal met één van de meest opmerkelijke bandnamen sinds Clap Your Hands Say Yeah! You Say Party! We Say Die! werd gevormd in 2004. Twee jaar later verscheen hun debuut album 'Hit The Floor!'. Dit is een opzwepende plaat met slim door elkaar gemixte beats en melodieën die samenkomen in dansbare new wave / punk nummers.

Fabchannel zendt wekelijks concerten en lezingen in Paradiso en Melkweg uit op het internet. Naast live webcasts biedt Fabchannel een online archief aan waar muziekliefhebbers de keuze hebben uit ruim 700 volledige concerten. In dit archief staan concerten van artiesten als The View, The Pigeon Detectives, Bloc Party, Sondre Lerche en The Rakes.

http://www.fabchannel.com/you_say_party_we_say_die

Komende webcasts:

20-06-2007 22:00 The Films
25-06-2007 22:00 You Say Party, We Say Die!
04-07-2007 19:30 Frank Black

en meer...


---Ingezonden persbericht