Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

25 t/m 28 juni

Avondvierdaagse bij Motor Tour Club Motovatie

Na het succes van de lunchrit is het nu tijd voor de avondvierdaagse. Ook dit jaar wordt de avondvierdaagse verreden van maandag t/m donderdag. Na de vele avonden voor de wandelaars is het nu tijd voor de motorrijd(st)ers.

Zoals gebruikelijk gaan de 4 ritten weer richting de 4 windstreken: Zuid, West,Oost en Noord

De inschrijving bedraagt 8 Euro voor 4 avonden inclusief herinnering. Na 3 avonden is de herinnering reeds voor de deelnemer. Het is ook mogelijk om voor 1, 2 of 3 avonden in te schrijven voor slechts 3 Euro per avond.

Tussen 19.00 en 19.30 uur kan er worden gestart. Indien een voorrijder gewenst is, gelieve op tijd in te schrijven, want vol is vol.

Met of zonder voorrijder, de motorrijd(st)er zal iedere avond kunnen genieten van al het moois dat de omgeving van Amstelveen te bieden heeft.

Een ieder is welkom in het clubgebouw in het
KLM-Sportcentrum
Wimbledonpark 2 te Amstelveen.
Vanaf de A9 dient de afslag 4 Ouderkerk aan de Amstel te worden genomen. Vanaf hier staat de route naar de start aangegeven. Telefoonnummer MTC Motovatie: 06-10370900.
Dit nummer is alleen operationeel tijdens evenementen.

MTC Motovatie is een motor toerclub welke in 1992 in Amstelveen is opgericht. Jaarlijks organiseren zij onder andere een aantal eigen ritten, de avondvierdaagse en een buitenland weekend. Verder zorgen zij er voor dat er van maart tot en met oktober, elke zondag in groepsverband met een voorrijder een toerrit gereden kan worden. Ervaring is niet van primair belang, elke motorrijd(st)er is welkom.

Meer informatie over de rit of de club:
Milco Smit 0251-25 16 61
Ben Padberg: 020 - 697 70 09
Internet: www.motovatie.nl

Amstelveen 18 juni 2007
-----------------------

---- --