Gemeente Alkemade


Informatiebijeenkomst bestemmingsplan Nieuwe Wetering

19-06-2007

De gemeente Alkemade nodigt u uit voor een informatiebijeenkomst over het proces van de integrale bestemmingsplanherziening voor Nieuwe Wetering. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 25 juni 2007 vanaf 19.30 uur in het Cultureel Centrum, Achterweg 90 in Nieuwe Wetering.

De gemeente Alkemade moet het bestemmingsplan voor Nieuwe Wetering in de komende periode herzien. De procedure voor een bestemmingsplanherziening is een lange en belangrijke procedure. De gemeente geeft tijdens deze bijeenkomst een toelichting op het proces en de procedure. Ook kunt u uw vragen, opmerkingen en suggesties met de aanwezigen delen. De avond zal specifiek gericht zijn om duidelijk te maken hoe het traject van een bestemmingsplanherziening eruit ziet en waar u als inwoners een rol speelt. Inhoudelijke discussies over ontwikkelingen zijn niet aan de orde, omdat dit later in het proces een plaats krijgt.

Er is een speciale nieuwsbrief over de herziening van het bestemmingsplan Nieuwe Wetering gemaakt. Inwoners van Nieuwe Wetering hebben deze nieuwsbrief in hun brievenbus ontvangen. Andere geĂŻnteresseerden kunnen een exemplaar van de nieuwsbrief ophalen bij de receptie van het gemeentehuis. U kunt de nieuwsbrief ook downloaden inderaan deze pagina.

Bijlagen :
Nieuwsbrief Nieuwe Wetering juni 2007.pdf http://www.gemeentealkemade.nl/gemeente/alkemade/nieuws.nsf/web/2EAA0DBE10A8BE57C12572FF0022B094/$file/Nieuwsbrief%20Nieuwe%20Wetering%20juni%202007.pdf