Stad Brussel


Ophaling van groot huisvuil van 25 juni tot 7 juli 2007

Tweede Ophaling van groot huisvuil
van 25 juni tot 7 juli 2007
Vanaf 2007 zullen geen 2 maar 3 jaarlijkse ophalingen van groot huisvuil georganiseerd worden op het grondgebied van de Stad Brussel. De tweede ophaling vindt plaats van 25 juni tot 7 juli. Klik hier voor de datums en de wijken.

Elk gezin dat in Brussel Stad woont, heeft het recht om gratis 2m³ groot huisvuil te deponeren. Om dit te controleren, zal er u gevraagd worden om uw identiteitskaart ter plaatse te tonen. Eindelijk verlost van die oude TV, beschadigde meubels en verouderde huishoudtoestellen! Houdt u er echter wel rekening mee dat giftig afval, bouwafval, autobanden niet aanvaard worden.

U kunt zich niet naar die ophaalpunten verplaatsen ? Vul de strook in en stuur hem vóór 7 juli 2007 naar de Dienst Openbare Reinheid of contacteer ons via nr 0800/901.07. De stadsdiensten zullen zich dan bij u aan huis aanmelden om uw groot huisvuil op te halen.

Die acties dragen er toe bij om onze Stad netjes te houden. Netheid, dat is van « KAPITAAL » belang !

Op deze pagina worden PDF bestanden aangeboden. Deze documenten kunt u enkel openen met Adobe Acrobat Reader. Dit programma kan gedownload worden met een klik op het icoon links van deze tekst.