Ahoy concert Danny de Munk kroon op zijn artiestenjubileum

20.06.2007 / 12:49 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Van den ende theaterproducties

Van den ende theaterproducties

http://www.musicals.nl

Amsterdam, 20 juni 2007

AHOY CONCERT DANNY DE MUNK KROON OP ZIJN ARTIESTENJUBILEUM

Aanstaande maandag 25 juni viert Danny de Munk zijn 25-jarig artiestenjubileum met een groots live concert in Ahoy. De voorbereidingen voor dit concert zijn in volle gang. Momenteel repeteert de rasperformer in studio Focus samen met orkest en gastartiesten om volledig voorbereid richting Ahoy te gaan. Danny de Munk ontvangt als speciale gasten Lee Towers, Stanley Burleson, Nurlaila Karim, Casey Francisco, Tony Neef en accordeonist Eddy van Damme. Danny de Munk over zijn naderende concert: 'Dit is een kroon op mijn werk, ik kijk in het concert terug op mijn afgelopen 25 jaar in het vak met nummers die een bijzondere betekenis voor me hebben.'

Danny de Munk brengt in Ahoy een persoonlijke selectie van songs, hits en ballads. Samen met gastartiesten, orkest en backing vocals zingt hij levenslied, nederpop, soul, disco en musical. Naast zijn bekende hits 'Ik voel me zo verdomd alleen' en 'Vrienden voor het Leven' zingt hij nummers van onder anderen André Hazes, Doe Maar en Tom Jones. De muzikale supervisie is in handen van het succesvolle producers duo Fluitsma & Van Tijn. In Ahoy is Danny met zijn grote muzikale diversiteit geheel op zijn plek.

De laatste kaarten voor Danny de Munk in Ahoy op 25 juni 2007 zijn nog te verkrijgen via TopTicketLine 0900 300 5000 (45 cpm).


Noot voor de redactie/