Tweede Kamer der Staten Generaal

PARLEMENTAIR OVERLEG KONINKRIJKSRELATIES

Vertegenwoordigers van de drie parlementen van het Koninkrijk (Nederland, de Nederlandse Antillen en Aruba) ontmoeten elkaar van maandag 25 juni tot en met vrijdag 29 juni 2007 in het kader van het Parlementair Overleg Koninkrijksrelaties.
De bijeenkomst vindt plaats in het kader van de parlementaire samenwerking tussen Nederland, de Nederlandse Antillen en Aruba. Er wordt onder meer gesproken over het buitenlands beleid van het Koninkrijk en de rol van de Koninkrijkspartners daarin, naturalisatie en het toelatings- en vestigingsbeleid binnen het Koninkrijk.

Daarnaast brengen de delegaties in het kader van het thema obesitas een bezoek aan de GGZ instelling Centrum Overgewicht en Obesitas, onderdeel van Centrum Eetstoornissen Ursula en Rivierduinen te Leidschendam.

De voorzitters van de delegaties geven op vrijdag 29 juni om 14.30 uur een persconferentie om de resultaten van de bijeenkomst voor de pers toe te lichten (Suze Groenewegzaal, gebouw Tweede Kamer). Bijgaand treft u de lijst aan met de deelnemende delegaties.