Ingezonden persbericht


Persinformatie
22 juni 2007

Speelgoed Transformers in de winkel

Transformers

Film in première en speelgoed in de winkels!

In de jaren tachtig introduceerde Hasbro met groot succes de Transformers. Deze 'robots in vermomming' kunnen van voertuigen naar robots transformeren en viceversa. Ze zijn een begrip bij vele fans in alle leeftijdscategorieën. Met een eigen tekenfilmserie en een uitgebreide productlijn is toen een uniek concept geboren wat zorgde voor een ware revolutie in de speelgoedbranche. Steven Spielberg zei dat er altijd al een film in dit speelgoedconcept heeft gezeten! Met een innoverende speelgoedlijn en een overweldigende speelfilm (geregisseerd door Michael Bay en met Steven Spielberg als uitvoerend producent) zijn de Transformers ook nu weer van succes verzekerd!

Transformers speelgoed movie lijn nu al in de winkel! De Transformers speelgoedlijn bestaat uit heel veel verschillende Transformers die zo uit de film komen. Voor de jongste fans zijn er de Cyber Stomping Robots, maar ook voor oudere jongens (en sluit de vaders niet uit) zijn er de Movie Deluxe figuren en de indrukwekkende Movie Leaders. Daarnaast zijn er ook diverse 'rollenspel' producten verkrijgbaar zoals de Optimus Prime Arm Blaster. De Optimus Prime helm is een absolute 'must have'! Deze helm bevat een echte stemvervormer en knoppen waarmee je transformeergeluiden en zinnen uit de film activeert. Het avontuur van de film wordt tot werkelijkheid getransformeerd! Kijk voor meer productinformatie op www.transformers.com

----------
Persvoorstelling: Spectaculaire vertoning Transformers Hasbro nodigt je uit om op maandag 25 juni a.s. een speciale vertoning van Transformers bij te wonen in Pathé Arena te Amsterdam.TRANSFORMERS is een live action/CGI-speelfilm over de robots, bekend van het speelgoed, strip en televisieserie. Na afloop van de vertoning vindt de afterparty plaats in paviljoen Onivo (naast Pathé Arena) met optredens van dj´s Erick E en D- Rashid en een spectaculaire laser- en vuurwerkshow. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wie dus snel reageert, is verzekerd van een plaats! Na aanmelding krijg je van ons zsm via de mail te horen of je erbij bent en hoe laat je verwacht wordt. TRANSFORMERS zal vanaf 4 juli a.s. in roulatie gaan (kijkwijzer: 12 jaar).

----------