Gemeente Rotterdam

21 juni 2007

Wethouder Kriens schenkt 25 fietsen aan Bouman-Topscore

Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SoZaWe) schenkt 25 fietsen aan het project Bouman-Topscore, een uitzendbureau voor verslaafden. De werknemers van Topscore delen het probleem van iedere werknemer: hoe kom ik zo snel en plezierig mogelijk van huis naar het werk en vice versa. Nora Storm, oprichtster en directeur van Topscore, heeft SoZaWe gevraagd mee te denken aan een oplossing hiervoor.

De 25 fietsen voor Topscore dragen bij aan de oplossing. De fietsen zijn aangekocht door SoZaWe en fietsklaar gemaakt door de Roteb. Wethouder Jantine Kriens overhandigt deze fietsen officieel op:

Maandag 25 juni om 13.15 uur
op de trappen voor het Stadhuis, Coolsingel 40 te Rotterdam.

Tien werknemers van Topscore zijn bij deze overhandiging aanwezig en zullen als eerste de fietsen in gebruik nemen. Verder zijn aanwezig Mart Toet, algemeen directeur SoZaWe, Sjef Czyzewski, bestuursvoorzitter Bouman GGZ en Nora Storm van Topscore.

Het programma ziet er als volgt uit:
. 13.15 uur Welkomstwoord en presentatie door Mart Toet, algemeen directeur Sociale Zaken en Werkgelegenheid . 13.30 uur Overhandiging van de fietsen door wethouder Kriens aan Topscore . 13.35 uur Proefrit door werknemers Topscore
. 13.40 uur Afsluiting.

U bent van harte uitgenodigd bij deze overhandiging aanwezig te zijn.

noot voor de redactie/