PB: Collectie van televisie'kleder' onder de hamer

22.06.2007 / 14:31 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Trimedia benelux

Trimedia benelux

Online veiling The Dresser

Collectie van televisie 'kleder' Ab Normaal, Koppensnellers, Klokhuis, ... onder de digitale hamer

SOEST, vrijdag 22 juni 2007 - Via de website van Van Beusekom Registermakelaars, Taxateurs, Veilinghouders (www.beusekom.nl) wordt de uitgebreide collectie van kledingverhuur en atelier The Dresser verkocht. Eigenaar van The Dresser was de in april onverwachts overleden Gertjan Peer. Hij leverde en maakte kostuums voor televisieprogramma's van onder meer Paul de Leeuw, Het klokhuis, Loes Luca, Ab Normaal, Koppensnellers en Peter R. de Vries etc.

Op maandag 25 en dinsdag 26 juni wordt via de website van Van Beusekom de gehele inventaris en collectie van The Dresser ter veiling aangeboden. Maandag 25 juni a.s. is een kijkdag in het magazijn van Peer aan de Laanstraat 22 te Soest van 9.00 uur tot 16.00 uur. Daar zijn verschillende bekende kostuums (bijv. het pak van Ab Normaal) te bezichtigen.

Internetadres van de veiling: www.beusekom.nl/auction/default.asp

Over Van Beusekom
Van Beusekom is opgericht in 1985 en is gespecialiseerd in het uitvoeren van taxaties, verkopingen en insolventiebegeleiding. Van Beusekom heeft twaalf werknemers en drie beëdigde taxateurs in vast dienstverband en doet 50 veilingen per jaar. Tot de opdrachtgevers behoren grote banken, insolventiebemiddelaars, makelaars in assurantiën, curatoren, advocaten, beleggers en directies van ondernemingen.

Voor meer informatie zie www.beusekom.nl


Noot voor de redactie,