La Perla sluit overeenkomst met Anna Sprenger Makelaardij O.G.

25.06.2007 / 09:34 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: La perla living

La perla living

La Perla International Living sluit overeenkomst met Anna Sprenger Makelaardij O.G.

Amsterdam, 25 Juni 2007 - Donderdag 21 Juni j.l. zijn internationaal vastgoedontwikkelaar La Perla International Living en de gerespecteerde makelaardij Anna Sprenger uit Amsterdam een overeenkomst aangegaan om de buitenlandse portfolio van La Perla op de Nederlandse markt onder de aandacht te brengen. 'Dit is een goed begin en we zijn verheugd dat Anna Sprenger met ons gaat samenwerken. We zijn van plan om een netwerk van gerenommeerde Nederlandse makelaars aan te stellen om zo de klant in de Nederlandse markt nog directer te kunnen bedienen' zegt Sipke Feenstra, La Perla's nieuwe Director International Sales & Marketing.

Tot dusver heeft La Perla haar verkoopinspanningen met name gericht op activiteiten in buitenlandse markten zoals het Verenigd Koninkrijk en Spanje. Maar La Perla, een van de leidende vastgoedondernemingen op het gebied van luxe tweede huizen in het buitenland met een uniek service concept, ziet een toenemende vraag van de klant om in het land van herkomst reeds met het produkt kennis te maken. De directere benadering van de Nederlandse markt is derhalve een logische stap.

La Perla International Living is een vooraanstaande vastgoedontwikkelaar op het gebied van zeer luxe woningen en is actief in Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, Antigua, Zwitserland, Panama en Vietnam. Daarbij biedt La Perla een service concept aan zodat klanten zorgeloos kunnen genieten van hun woning in het buitenland. Op dit moment bedraagt de ontwikkelingsportefeuille 1,5 miljard euro. Het hoofdkantoor van La Perla is gevestigd in het kantoorgebouw Byzantium te Amsterdam.

////////////////////////////////////////