Vereniging Spierziekten Nederland

Nieuws

Dalfsen: natte maar geslaagde spierziektendag

In Dalfsen werd afgelopen zaterdag de tweede Spierziektendag gehouden voor mensen uit de diagnosegroepen FSHD, Erfelijke dystrofieën en congenitale en metabole spierziekten. Ondanks de regen was iedereen zeer enthousiast over het programma en de prachtige locatie.

De Bron in Dalfsen ligt in een prachtige omgeving op de oevers van de Overijsselse Vecht. De gebouwen hebben rieten daken en de zalen zijn modern en gezellig ingericht. Op de terrassen langs de Vecht en op de binnenplaats kun je heerlijk buiten lunchen.... tenzij het regent. En afgelopen zaterdag kwam de regen met bakken naar beneden. Het gings zelfs zo tekeer dat tijdens de middagpauze een gang blank kwam te staan. Toch kon dit alles de goede sfeer niet bederven.

Uit een voorlopige evaluatie blijkt dat de meeste bezoekers de bijeenkomsten zeer waardeerden: de cijfers variëren over het algemeen van een zeven tot een negen voor het totaal. Dat deze dag zo goed verliep is vooral te danken aan de vele actieve leden in de regio- en diagnosewerkgroepen. Zij hebben met elkaar hard gewerkt aan de voorbereiding. Ook op de dag zelf waren tientallen leden van de werkgroepen en de technische sectie in de weer. Daarnaast waren er de sprekers in de workshops, de studenten van de Hogeschool Utrecht die de kinderopvang verzorgden en de zeventien masseuses, visagisten en schoonheidsspecialisten in de verwen-workshop. Zij hebben met elkaar deze dag tot een succes gemaakt.

De lezingen die op deze dag op video zijn vastgelegd komen naar verwachting half volgende week beschikbaar via MijnVSN.

Hieronder een korte foto-impressie.
jongen kinderopvang
workshop massage
InfoPunt visagiste

Handne in parafine
Handen na verzorging
Stand technsiche sectie
25 juni 2007

VSN - Lt. gen. van Heutszlaan 6 - 3743 JN Baarn tel: 035-5480480 Spierziekten Infolijn: 0900-5480480 - E-mail: vsn@vsn.nl - Postbank 1422400