Politie Twente

Persbericht Politie Twente 25 juni 2007

Aanrijding met dodelijke afloop

Enschede

Een 21-jarige automobiliste uit Enschede is maandagmorgen 25 juni bij een ernstige aanrijding op de Haaksbergerstraat in haar woonplaats om het leven gekomen.

Maandagmorgen 25 juni werd om even voor acht uur een ernstige aanrijding gemeld op de Haaksbergerstraat in Enschede ter hoogte van de Weleweg. Ter plaatse bleek dat er een aanrijding had plaatsgevonden tussen een personenauto en een vrachtauto.

Een ambulance was ook net als de brandweer zeer snel ter plekke. De brandweer haalde de bestuurster van de personenauto, een 21-jarige Enschedese, uit de auto en ambulancepersoneel begon direct met de reanimatie. Een traumahelikopter kwam ook ter plaatste maar op dat moment was het slachtoffer reeds aan de gevolgen van het ongeval overleden.

Uit een eerste onderzoek is komen vast te staan dat het slachtoffer, de 21-jarige Enschedese uit de richting Enschede kwam. Uit de tegenovergestelde richting, vanuit Haaksbergen, kwam een vrachtwagen, bestuurd door een 24-jarige Haaksbergenaar.

Om onverklaarbare reden kwam het 21-jarige slachtoffer ter hoogte van de Weleweg op de verkeerde weghelft terecht en daarbij in aanrijding met de vrachtauto.

Beide voertuigen zijn afgesleept en de Haaksbergerstraat is ter plaatse tot ongeveer 10.15 uur voor alle verkeer afgesloten geweest. (07-083032)

Jan Camphuis: 053-4555588


---- --