Gemeente Zevenaar


Week 26 , 25 juni tot 2 juli 2007

OUD PAPIER

In de gemeente Zevenaar wordt maandelijks huis-aan-huis papier ingezameld. Hieronder leest u wanneer er in uw wijk wordt ingezameld. De inzameling is overdag, tenzij anders is vermeld. Papier gebundeld aanbieden op de aanbiedplaatsen. Wilt u svp plastic folies verwijderen. Papier van bedrijven wordt niet meegenomen. Klik hier voor het ophaalschema.

VERGADERING GEMEENTERAAD
Kijk hier voor de agenda voor de openbare vergadering van de RAAD van de gemeente Zevenaar op WOENSDAG 27 juni 2007 in het gemeentehuis (raadzaal) Aanvang: 19.30 uur.

KERMIS ZEVENAAR

Vanaf vrijdag 29 juni tot en met dinsdag 3 juli is het kermis in Zevenaar op het terrein aan de Oude Doesburgseweg. Ook dit jaar zijn er weer veel attracties, spelletjes en lekkernijen op de kermis te vinden. Ook Schutterij St. Andreas heeft weer haar traditionele kermisfeest.

Vrijdag 29 juni 18.00 uur
Spectaculaire opening van de kermis. Vanuit een hoogwerker komen ballonnen naar beneden. In deze ballonnen zitten kermismunten die gebruikt kunnen worden in de attracties! De kermis gaat van start!

Zaterdag 30 juni en zondag 1 juli
Genieten van de activiteiten, spelletjes en lekkernijen op de kermis. Nieuw dit jaar is de Eclipse. Maar er is nog veel meer te doen en te beleven: Adventure Island, Break-Dance, Bugs & Bees, Reuzenrad, Number One, Flightsimulator, Blue Power Polyp, Autoscooter, Draaimolen, Mini Cars, Baby-Flug, Lijntrekspel, Bussensport, Dartgame, Voetbalspel, Lucky Ducky, Pusher, Balco Rotor, Skee-Ball, Appolo Jackpot, Grijpautomaten, Schietsalon en de Kop van Jut.

Maandag 2 juli om 20:30 uur

Gratis kermisloterij voor alle bezoekers. Wanneer u gebruik maakt van een attractie of andere activiteit op de kermis, krijgt u een gratis Kermislot van de kermisexploitanten. Er zijn prachtige prijzen te winnen zoals een Mountainbike, LCD Televisie, Motorfiets, Sportoutfit en een Geluidsdrager.

Hoe dingt u mee naar de prijzen? U stopt het controlestrookje van het lot op maandagavond 2 juli tussen 18:00 en 20:00 uur in de groene bus bij de draaimolen. Het andere deel van het lot houdt u zelf. Om een prijs te kunnen winnen moet u persoonlijk bij de trekking aanwezig zijn op maandag 2 juli om 20:30 uur op het kermisterrein. Ook moet u het winnende lot kunnen tonen. Als het winnende lot niet kan worden getoond, wordt de prijs opnieuw verloot.

Dinsdag 3 juli om 23.00 uur

Afsluiting van de kermis met een spectaculaire Laser en Vuurwerkshow.