Gemeente Den Haag

De band Postman - voorheen Postmen - sluit vrijdag 22 juni om 22 uur de voorronden af waarin tien beginnende urbanbands strijden om vier plekken op de Xstage van Parkpop. Op het podium van The Hague Festivals op de Grote Markt spelen vanaf 20 uur Expertise, BS80, I. Paulin & M. Lambert, Kroegdichters en Black Madonna.

Van de vijf bands die woensdag 20 juni voor een publiek van 1500 mensen tegen elkaar uit kwamen, hebben Shock E en Poison Ivy een plek op Parkpop veroverd.

Donderdag 21 juni is op het Plein het vierdaagse Beach Volleybaltoernooi begonnen. 's Ochtends
21 en 22 juni is het evenemententerrein voor de Haagse schooljeugd. Honderden kinderen volgen clinics beach volleyball. In de middag is het veld voor de politiek en bedrijven.

Wethouder Frits Huffnagel (Citymarketing, Internationale Zaken, ICT en Organisatie) heeft donderdag de 'Torch of Peace' gekregen van de organisatie United Smile. Die wil mensen eraan herinneren dat een klein gebaar een groot verschil kan maken. Het is de bedoeling dat Den Haag de Torch of Peace na twee maanden doorgeeft aan een burgemeester in het buitenland, zodat de fakkel een reis over de wereld gaat maken.