Politie Zeeland


---


O-2115-2007 Automobiliste in de sloot, Oud-Vossemeer
Op de Oud-Vossemeersedijk reed zondag om 20.50 uur een 53-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen met haar auto in de sloot.
De vrouw vloog tijdens een regenbui uit de bocht en belandde via het fietspad in de sloot. Bij haar in de auto zaten nog twee mensen en een hond. Niemand raakte gewond, de auto werd geheel vernield.

W-2116-2007 Aanrijding in Middelburg
Op de kruising Rotterdamsekaai / Beatrixbrug vond maandag om 08.30 uur een aanrijding plaats.
Een 67-jarige Middelburgse automobilist reed over de Rotterdamsekaai in de richting van de kruising met de Beatrixbrug. In dezelfde richting fietste over de fietsrijstrook een 52-jarige Middelburgse vrouw. Bij de kruising reed de vrouw verder over de Rotterdamsekaai, maar de automobilist ging rechtsaf en er ontstond een aanrijding. De vrouw liep een hoofdwond op en is naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. De auto en de fiets raakten beschadigd.

W-2117-2007 Mishandeling in Oost-Souburg
In de Prins Hendrikstraat in Oost-Souburg werd zondag om 22.50 uur een 43-jarige man uit die plaats aangehouden.
Hij had even daarvoor een 47-jarige plaatsgenoot diverse keren geslagen en geschopt. De 47-jarige man liep een gezwollen oor en een bult op zijn hoofd op. Een directe aanleiding was er niet, de mannen kennen elkaar wel.

O-2118-2007 Diefstal uit graafmachines, Tholen
Op de Thoolse Oesterdam zijn afgelopen weekend uit vier graafmachines goederen gestolen.
Uit de graafmachines die daar t.b.v. werkzaamheden staan, werden in totaal drie gereedschapskisten met inhoud, een 27 mc antenne, een 27 mc bak en een brandblusser weggenomen. De gezamenlijke waarde van de gestolen goederen bedraagt enkele honderden euro's.


---- --