Ingezonden persbericht


Persbericht

Neopost introduceert nieuwe couverteermachine

Almere, 25 juni 2007 - Neopost, onderdeel van Europees marktleider Neopost SA (wereldwijd de op één na grootste leverancier op het gebied van postoplossingen) brengt een nieuwe couverteermachine op de Nederlandse markt: Neopost DS-86. De DS-86 is geschikt voor het volledig automatisch verzorgen van samengestelde mailings. Het full colour touch screen en 25 voor te programmeren jobs maken de bediening zeer eenvoudig. De job-wizard leidt de gebruiker stap voor stap door de gewenste opdracht. Daarnaast biedt de DS-86 Online Services, waarmee de arbeidsproductiviteit en beschikbaarheid (uptime) van het systeem worden gewaarborgd.

De DS-86 maakt postverwerking efficiënter en sneller dankzij specifieke kenmerken als automatische systeeminstelling, elektronische documentdikte meting en het bijvullen tijdens het productieproces. De machine heeft een verwerkingssnelheid van maximaal 4300 enveloppen per uur, een in- en output van 1000 enveloppen, 2825 A4-tjes invoer en een maximaal maandvolume van 80.000. De unieke load'n Go(TM)-technologie stelt volledige automatisch het gehele systeem voor de gebruiker in. Het ingebouwde secure'n Sert(TM)-systeem zorgt voor een extra laatste controle vlak voor het vullen van de envelop, zodat gegarandeerd het juiste aantal documenten wordt verwerkt.

Neopost speelt in op veranderingen in de markt en ontwikkelt op basis hiervan nieuwe machines. Een van de innovaties op de DS-86 is OnLine Services. Via een telefoonlijn kan op afstand contact gelegd worden met het couverteersysteem. Zo is het mogelijk om bij problemen snel de juiste diagnose te stellen, opdracht voor preventief onderhoud te geven of complexe jobs te uploaden. Behalve internet kan de DS-86 ook gekoppeld worden aan een Neopost frankeermachine (uitgaande post volledig geautomatiseerd) of een scanner voor Neopost Mail Piece Production Control (100 procent controle en zekerheid).

NEOPOST
Neopost is Europees marktleider en wereldwijd de één na grootse leverancier van mailoplossingen. De organisatie heeft vestigingen in 14 landen wereldwijd en bijna 4.900 medewerkers. In 2006 werd er een jaaromzet behaald van ¤918.5 miljoen. De Neopost-producten en -diensten worden verkocht in meer dan 90 landen en de groep is één van de belangrijkste marktspelers op het gebied van postkamerinrichting en logistieke oplossingen. Neopost biedt technologisch geavanceerde oplossingen als frankeer-, couverteer-, adresseersystemen en briefopeners, alsmede oplossingen voor logistiek beheer en het traceren van poststukken. De organisatie heeft daarnaast een volledig dienstenpakket op het gebied van consultancy, systeemonderhoud en financiële oplossingen. Neopost is genoteerd aan de Eurolist van Euronext Paris. Het marktkapitaal bedraagt ¤3.6 miljard. Meer informatie over Neopost: www.neopost.nl en www.neopost.com


---

Voor redactionele informatie:

Influx PR - Margienke Smit - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055 - 366 3034, e-mail: margienke@influx-pr.com (Ref: Pb0107)