Gemeente Heiloo


Bakkerij Kerssens en BAZA Zaden naar Boekelermeer Zuid 3

De familie Kerssens, van Bakkerij Kerssens, heeft van wethouder R. Opdam en burgemeester H. Romeyn een pot met aarde van de Boekelermeer gekregen, voor een vruchtbare tijd op hun nieuwe plek. Bakkerij Kerssens uit Krommenie en Baza Zaden uit Heiloo gaan zich vestigen op het bedrijventerrein Boekelermeer Zuid 3 in Heiloo. Hiervoor ondertekenden Bakkerij Kerssens en BAZA Zaden maandag 25 juni het contract voor de uitgifte van kavels op het bedrijventerrein.

Met de komst van Bakkerij Kerssens en BAZA Zaden wordt een vervolg gegeven aan de uitgifte van kavels in de Boekelermeer Zuid 3. Eind vorig jaar zijn enkele bedrijven deze nieuwkomers voorgegaan. De eerste bouwactiviteiten zullen naar verwachting na de zomer starten.

Bakkerij Kerssens komt overigens niet alleen met zijn productiebedrijf naar de Boekelermeer Zuid 3. Vanaf november is er ook een winkel van Bakkerij Kerssens te vinden in het stationsgebied van Heiloo. Baza Zaden, dat zich bezighoudt met de zaadhandel verruilt zijn huidige locatie aan de Vennewatersweg voor een nieuw pand op het bedrijventerrein.

Wethouder R. Opdam en burgemeester H. Romeyn samen met de heer B. Bakker, van BAZA Zaden, die een taart kreeg waarop zijn plaats op de Boekelermeer staat aangegeven. De Boekelermeer Zuid 3 is ontwikkeld om bedrijven in en om Heiloo de ruimte te bieden hun activiteiten uit te breiden. Vanwege de ligging buiten de bebouwde kom is het terrein heel geschikt voor bedrijven met weinig werknemers en beperkte bezoekersaantallen. Het bedrijventerrein wordt duurzaam ingericht.