Senternovem


25-06-2007 | Eerste aanvraag FND-regeling binnen

Op 21 juni is het eerste projectvoorstel in het kader van de Subsidieregeling Food & Nutrition Delta - fase 2 ingediend bij SenterNovem Den Haag. Het gaat om een voorstel voor MKB-haalbaarheidsprojecten. Hans Arnold van Technology Investment Group overhandigde namens OMVE B.V. het voorstel aan SenterNovem-adviseur Jolanda Reijnen.

De Subsidieregeling Food & Nutrition Delta - fase 2 is op 19 juni 2007 gepubliceerd in de Staatscourant. Met een budget van 10 miljoen euro voor dit jaar ondersteunt deze subsidieregeling van het Ministerie van Economische Zaken het innovatieprogramma Food & Nutrition Delta.

Tot 23 augustus 18.00 uur kunnen ondernemers bij SenterNovem projectvoorstellen indienen voor innovatieprojecten, waarbij MKB'ers in aanmerking komen voor een speciale toeslag. Daarnaast krijgt het MKB nog een extra impuls. Zij krijgen ook de mogelijkheid om voorstellen in te dienen voor MKB-innovatieprojecten en MKB-haalbaarheidsprojecten. De MKB-haalbaarheidsprojecten kunnen vanaf heden tot 5 november worden ingediend.