Ingezonden persbericht


PNY Technologies vergroot het aanbod Secure Digital(TM) High Capacity producten met de SD(TM) HC 8GB

Mérignac (Frankrijk), 25 juni 2007 - PNY Technologies kondigt vandaag de lancering aan van de SD(TM) HC 8GB. Hiermee wordt voorzien in de groeiende behoefte aan meer opslagcapaciteit door SD HC eigenaren.

De PNY SD HC 8GB is Class 4 en biedt grote prestaties voor een optimaal gebruik.

'De computer of lezer moet SD HC compatibel zijn om direct de afbeeldingen van de geheugenkaart over te zetten in de computer, of u kunt uw digitale camera via de USB kabel verbinden,' zegt Laure Lapègue, Category Manager Geheugenkaarten voor PNY Technologies Europe. PNY beschikt tevens over een 19in1 lezer die SD HC compatibel is.

PNY SD HC 8GB wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 5 jaar en is verkrijgbaar in de betere speciaalzaak en online winkels.

Advies verkoopprijs: ¤ 89,99 incl. BTW

Compatibiliteit
SD HC Host apparaten kunnen zowel gebruikmaken van SD (tot 2GB) en SD HC (4GB of meer) geheugenkaarten.

SD Host apparaten kunnen alleen gebruikmaken van een SD geheugenkaart (tot 2GB), maar SD HC-kaarten zijn nooit uitwisselbaar met SD Host producten.

Om te weten te komen of een apparaat SD HC uitwisselbaar is, dient de documentatie van de fabrikant te worden geraadpleegd.

Alleen de nieuwste apparatuur is SD HC toepasbaar.

Wanneer een apparaat HC compatibel is, staat dat aangegeven op de verpakking en in de documentatie door middel van het speciale SD HC logo.

Over PNY Technologies
PNY Technologies, opgericht in 1985 in New Jersey (VS), startte haar activiteiten met de fabricatie en de verkoop van een compleet gamma aan geheugenproducten. In 1994 opende PNY een bureau in Frankrijk om haar bedrijfssucces in Europa te ondersteunen. Momenteel heeft het bedrijf verkoopkantoren in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

De verschillende partnerships die PNY heeft met OEM's (waaronder Brother, Cisco, Dell, Epson, HP, IBM, Kyocera, QMS, Sony en Toshiba), brengen constante verbeteringen in alle nieuwste technologieën en garanderen een uitstekende kwaliteit en service.

PNY onderhoudt een langdurige en solide relatie met verschillende grote namen uit de retail-distributiesector, door haar reputatie als leverancier van kwalitatieve en innovatieve oplossingen voor alles wat met de computer te maken heeft. PNY heeft het grootste marktaandeel in de retailverkoop van geheugenproducten, zowel in de VS als in Europa. In de voorbije jaren heeft PNY haar consumentengamma aanzienlijk uitgebreid met de introductie van een complete consumentenlijn aan flash-media (geheugenkaarten en digitale oplossingen). Sinds 2000 is PNY een marktleidende leverancier van grafische kaarten voor consumenten van het merk GeForce en tevens van grafische kaarten met NVIDIA Quadro(TM) door PNY voor professionele werkstations.

Bezoek voor meer informatie www.pny.eu

Contacten
PNY Technologies

Laure Lapègue
Category Manager
llapegue@pny.eu

Sophie Verdier
PR Manager
sverdier@pny.eu
Perscontact

Jan Robijns
Open2Europe

+33 1 55 02 14 69
j.robijns@open2europe.com