Ministerie van Buitenlandse Zaken

Artiesten en kabinet op Schokland in actie voor Millenniumdoelen

25 jun 2007 | Minister Koenders en Marco Borsato openen zaterdag aanstaande een groot evenement voor de zogeheten Millennium Ontwikkelingsdoelen.

Ze starten daarmee een wereldprogramma vol debatten, speeddates, muziek, theater, films en talkshows. Op Schokland vragen minister Koenders en zijn collegakabinetsleden aan Nederlandse samenleving om te helpen de Millennium Ontwikkelingsdoelen te halen. Op het voormalig eiland tekenen bedrijven, instellingen en particulieren het 'Akkoord van Schokland' met de overheid. In het Akkoord staat hoe ze concreet bijdragen aan het halen van de Millennium Ontwikkelingsdoelen.

Naast Borsato zullen onder andere ook Ruud Lubbers, Van Dik Hout, Joris Voorhoeve, Yvon Jaspers, Martin Bril, Naema Tahir, Doekle Terpstra, Heleen Mees, The Nits en Spinvis acte de présence geven. Vice-premier Rouvoet, ministers Plassterk, Verburg, Van Middelkoop, Vogelaar, Donner en Cramer zijn ook aanwezig. Evenals de staatssecretarissen Huizinga-Heeringa, Heemskerk, Albayrak en Bussemaker.

U kunt hier bij aanwezig zijn. Daar heeft u toegangskaarten voor nodig, die u kunt bestellen op www.hetakkoordvanschokland.nl. Let op, het aantal plaatsen is beperkt.

Meer informatie


* Naar de site hetakkoordvanschokland Pijltje


* Ministerie van Buitenlandse Zaken

* Bezuidenhoutseweg 67

* Postbus 20061

* 2500 EB Den Haag

* Tel.: 070-3 486 486

* Fax: 070-3 484 848

* Internet: www.minbuza.nl