Verkoop van volledig geïntegreerde ..........................

25.06.2007 / 17:48 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Hualon corporation (m) sdn. bhd.

Hualon corporation (m) sdn. bhd.

Verkoop van volledig geïntegreerde textielproductiefabriek in Maleisië

KUALA LUMPUR, Maleisië, June 25 /PRNewswire/ --

Sinds de aanstelling van de curators en managers bij Hualon Corporation (M) Sdn Bhd (aangestelde curators en managers) op 30 november 2006 hebben de curators en managers de activiteiten van Hualon voortgezet met de steun van de werknemers, de lokale voorzieningenleveranciers, lokale en wereldwijde klanten en leveranciers.

De curators en managers nodigen nu geïnteresseerde partijen uit een bod te doen om het bedrijf en het vermogen van Hualon aan te kopen. Dit bod moet op 3 augustus 2007 bij de curators en managers van Hualon binnen zijn.

Hualon is een van de grootste textielfabrikanten in de wereld, die een volledig geïntergreerde textielproductiefabriek naar mondiale standaards en schaal bezit en beheert in Maleisië. Hualon heeft meer dan 7000 werknemers in dienst om de activiteiten uit te voeren. De productiefaciliteit, die meer dan 20 fabrieken verspreid over 197 acres omvat, is strategisch gevestigd binnen de industriële plantages in de Zuidelijke staten Negeri Sembilan en Melaka in Maleisië. Deze productiefaciliteit staat dicht bij de internationale haven van Port Klang, die toegang geeft aan de internationale scheepvaartroutes en KLIA.

Hualon heeft een gecombineerde capaciteit om jaarlijks meer dan 500.000 MT polyester en gemengde garens te produceren, daarnaast 30.000 MT nylon, 150.000 MT aan kwaliteitschips van PET-flessen en tussen de 400-500 miljoen yards aan stoffen. Hualon heeft een jaaromzet van 800 miljoen US dollar en is voornamelijk exportgeoriënteerd met verkopen naar Bangladesh, China, Egypte, Hong Kong, India, Iran, Korea, Syria, Turkije en Vietnam.

Geïnteresseerden, die een mogelijkheid zoeken te investeren in deze gevestigde textielproductiefabriek in Maleisië met diens goed ontwikkelde infrastructuur en vriendelijke investeerdersbeleid, kunnen een informatienota ontvangen bij de uitvoering van een Vertrouwelijkheidscontract en naleving van de geldige algemene voorwaarden door contact op te nemen met:

Melvin Lim Kajendra Pathmanathan
Tel: +603-2147-2098 Tel: +603-2140-4851
(chee-weng.lim@my.ey.com) (kajendra.pathmanathan@my.ey.com)

Uitgegeven door
Lim Tian Huat
Adam Primus Abdullah
Stephen Duar
Gezamenlijke en verschillende curators en managers
Hualon Corporation (M) Sdn Bhd (188578-A)
(aangestelde curators en managers)

Contact:

Melvin Lim, +603-2147-2098, chee-weng.lim@my.ey.com, Kajendra Pathmanathan,
+603-2140-4851, kajendra.pathmanathan@my.ey.com, beiden van Hualon Corporation (M) Sdn. Bhd.