AXA Verzekeringen

AXA introduceert Vermogensplanner 25 jun 2007

AXA introduceert de Vermogensplanner: een nieuwe tool voor intermediairs. Klanten moeten goed en op de juiste manier worden voorgelicht over beleggen. Een complex proces dat eenvoudiger wordt met AXA's Vermogensplanner: een hulpmiddel om een financieel plan voor Box III oplossingen te maken. Met de Vermogensplanner worden bovendien de keuzemogelijkheden en de kostenstructuur op een overzichtelijke manier gevisualiseerd.

Vermogensplanner

Met de Vermogensplanner kunnen onder andere het doelkapitaal, het beleggersprofiel en het benodigde rendement worden bepaald. De klant kiest met het programma voor een van de succesvolle AXA Model Funds of maakt zelf een keuze uit het totale assortiment fondsen van AXA. Bovendien rekent de Vermogensplanner de gevolgen van financiële keuzes door en produceert het programma een helder overzicht. Voor meer informatie over de software kunnen intermediairs contact opnemen met hun accountmanager.

Edgard Niehe (links), accountmanager AXA, overhandigt het eerste exemplaar van de Vermogensplanner aan Xander van den Broek (rechts), Directeur Marketing Beursconsument.nl. Beursconsument.nl is een initiatief van OBP Groep om bij ATP aangesloten intermediairs te ondersteunen op het gebied van fondsbeleggen.

Over AXA

Over de hele wereld levert AXA producten en diensten met de belofte van Financial Protection: bescherming en hulp bij het realiseren van de plannen van klanten, in elke fase van hun leven.

Wereldwijd heeft AXA momenteel 50 miljoen klanten, 110.000 werknemers, 79 miljard euro omzet en 4 miljard euro nettowinst over het jaar 2006. AXA stond in 2006 op de 15e plaats in de Fortune Global 500-lijst van de grootste ondernemingen ter wereld.

In 2006 heeft AXA de Winterthur Groep overgenomen. De Nederlandse verzekeringsbedrijven van AXA en Winterthur zullen in de loop van 2007 worden geïntegreerd.