Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

De Politiewijzer 2007 op uw deurmat

Publicatiedatum: 22-6-2007 8:44:57

Arnhem-De politie van Gelderland-Midden brengt de komende week de Politiewijzer 2007 uit. In week 26, van 25 juni tot en met 30 juni a.s. worden er naar schatting 235.000 stuks verspreid in het bewakingsgebied van het politiekorps.

In het boekje vindt u informatie over het werk van de politie en onderwerpen die voor u van belang zijn en die uw veiligheid ook in 2007-2008 kunnen verhogen.
Daarnaast kunt u veel informatie uit de Politiewijzer in geactualiseerde vorm, bijvoorbeeld over uw gebiedsagent, natuurlijk terugvinden op internet www.politie.nl/gelderland-midden.

De Politiewijzer en het internet zijn slechts hulpmiddelen in het contact tussen u als inwoner van Gelderland-Midden en de politie. Veel belangrijker is dat u weet waar u de politie in uw buurt kunt vinden wanneer dat nodig is. Door `gebiedsgebonden werken' wil de politie Gelderland-Midden beter herkenbaar en beter bereikbaar zijn. Ook in dat opzicht is dit boekje een hulpmiddel.
Verder treft u een populaire versie van het jaarverslag en de resultaten van het korps aan en kunt u lezen over de plannen van uw politie voor de komende periode. En u weet, bij spoed belt u 1-1-2, bij geen spoed maar wel politie belt u met 0900 - 8844 of gaat u langs bij uw gebiedsagent of dichtstbijzijnde politiebureau. We wensen u veel leesplezier.

Neem ook een gratis abonnement op de digitale nieuwsbrief van de politie Gelderland-Midden. Kijk hiervoor op internet: www.politie.nl/gelderland-midden
Geen Politiewijzer gehad, neem dan contact op met uw plaatselijke korps. Extra exemplaren zijn onder andere beschikbaar in uw politiebureau.

lik hier voor een gratis, rechtenvrije foto Zie het origineel

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053