Ingezonden persbericht- PERSBERICHT -

SUCCES REDEN VERHUIZING SPARCK

AMSTERDAM, 25 juni 2007

Sinds eind 2005 is SPARCK, de specialistische hypotheekverstrekker, actief op de hypotheekmarkt. We delen u met grote vreugde en trots mede dat het heel erg goed gaat. Groei en succes zijn redenen dat SPARCK verhuisd is naar een eigen vleugel in het gebouw Amstelveste aan de Joan Muyskenweg 22.

De groei is terug te vinden in het aantal offertes dat wordt aangevraagd en uitbreiding van het klantenbestand. Ook het aantal tussenpersonen dat inmiddels een samenwerking met SPARCK is aangegaan groeit per dag! Wij leveren binnen een dag een definitieve offerte en kijken naar DE reden om wél een hypotheek te verstrekken. Dit stellen de tussenpersonen in Nederland zeer op prijs. Om dit alles te accommoderen en om kwaliteit te waarborgen zijn wij verhuisd naar een grotere en nog professionelere locatie.

Het kantoor op de 3e verdieping (in hetzelfde pand) is een nieuw hoofdstuk in het korte bestaan van SPARCK. Commercieel directeur Jeroen Looman: 'Met dit kantoor is SPARCK in staat om zijn dienstverlening verder te optimaliseren. Graag nodigen we iederen die toevallig in de buurt is uit voor een kop koffie of de beroemde SPARCK-lunch'

De locatie is bijna 1,400 m2 groot, biedt ruimte aan alle 35 werknemers en is voorbereid op verdere uitbreiding. Uitstraling, huisstijl en cultuur blijven hetzelfde. Wij werken op een open en transparante manier, deze nieuwe locatie straalt dat ook uit. Vandaag wordt het kantoor officieel in gebruik genomen.