Ingezonden persbericht


Persbericht

Gertjan Koops van 't Jagt van Dell naar M4N

Amsterdam, 25 juni 2007 - Deze maand is bij Affiliate Marketing Netwerk M4N Gertjan Koops van 't Jagt gestart als Commercieel Manager. Hij was hiervoor acht jaar werkzaam bij Dell, waar hij verschillende commerciële functies bekleedde.

In zijn laatste functie als Advanced Server Group Manager bij Dell, gaf Koops van 't Jagt (33) leiding aan een team van 16 personen en was hij omzetverantwoordelijk voor de server- en storageproducten binnen het MKB-segment in de Benelux. In zijn begintijd bij Dell was hij account manager voor jonge internetbedrijven. "Het enthousiasme wat van deze bedrijven afstraalt heeft mij altijd enorm geïnspireerd. Dit was een van de redenen om voor M4N te kiezen", vertelt Koops van 't Jagt.

M4N houdt zich bezig met het creëren en onderhouden van een affiliate netwerk op internet. Het bedrijf is een intermediair tussen de online adverteerders en de sites waarop zij hun advertenties en banners plaatsen. M4N levert promotiemateriaal, software en maakt conversieratios inzichtelijk.

In zijn nieuwe functie van Commercieel Manager gaat Koops van 't Jagt zich onder meer richten op strategische vraagstukken en het in de markt zetten van nieuwe producten van M4N. Ook stuurt hij het salesteam aan. Zijn doel is om de omzet van M4N sterk te laten groeien, minimaal een verdubbeling per jaar.

M4N heeft Koops van 't Jagt aangetrokken vanwege zijn brede commerciële en leidinggevende ervaring. "We hebben veel vertrouwen in Gertjan's uitgebreide ervaring en verwachten dat hij een groot aandeel zal hebben in de toekomstige groei van ons bedrijf," aldus Thomas Joosten van M4N.

Over M4N
M4N heeft als missie om op internet, het zoeken, vinden en kopen van producten makkelijker te maken. M4N bereikt dit door een netwerk van website eigenaren, affiliates genoemd, te koppelen aan aanbieders van producten op internet. Het bedrijf ziet de affiliates als distributiekanaal: zij maken informatie (commercieel en niet commercieel) namelijk toegankelijk voor specifieke doelgroepen en linken naar de juiste plekken op de vaak uitgebreide websites van adverteerders. Met M4N kunnen zowel affiliates als adverteerders beter op het online koopproces afstemmen door middel van goede statistieken en promotiemateriaal. Voor meer informatie, zie: Affiliate netwerk voor adverteerders en exploitanten.

Meer informatie voor de pers:
Lubbers & De Jong
Maartje van Oeveren
020 421 0565
maartje@l-dj.nl

M4N
Thomas Joosten
020 468 32 54
thomas.joosten@m4n.nl

Relevante links:
Affiliate Marketing Netwerk www.m4n.nl Affiliate netwerk voor adverteerders en exploitanten http://www.m4n.nl/clients.jsp Conversiecijfers M4N http://www.m4n.nl/all_merchants.jsf