Gemeente Nederweert

Datum
25 juni 2007

---

Driessens BV uit Panheel winnaar Sponsor-OLS

Wisselvallig weer, met hier en daar een bui. Het kon de pret tijdens een goed bezocht Sponsor-OLS niet drukken. De sfeer zat er vanaf het begin goed in en na een spannende finale werd rond de klok van 21 uur bekend gemaakt dat Driessens BV uit Panheel zich winnaar van het Sponsor-OLS mag noemen. Op de 2e plaats eindigde Van Gog Auto's uit Nederweert en nummer 3 is Hendrix Wapenmakerij uit Lottum.

Grote belangstelling
Maar liefst 130 teams afkomstig van zo'n 75 verschillende bedrijven en/of instanties namen deel aan het Sponsor-OLS. In een gezellige ambiance die zo herkenbaar is voor de schutterswereld konden zij kennis maken met het schieten. Vol enthousiasme gingen de teams onder de schietbomen staan om de competitie met collega-sponsors aan te gaan.

Gezellige sfeer
Niet alleen onder de schietbomen was het een drukte van jewelste, ook in de feesttent zat de sfeer er goed in. 's Avonds kwamen de Hot Buskers nog even langs om het OLS-lied live ten gehore te brengen, en daarna namen de dj's van Tropicano Express het roer over om er een waar feest van te maken tot in de vroege uurtjes.


____________
Gemeente Nederweert