Ingezonden persbericht


Persbericht

Han van de Haar senior consultant bij VisionWaves

Zeist, 25 juni 2007 --- VisionWaves, de specialist op het gebied van strategie-implementatie, heeft Han van de Haar benoemd tot senior consultant in de divisie 'Zorg.' Van de Haar gaat zich bezighouden met de ondersteuning die VisionWaves ziekenhuizen en verzorgingscentra biedt op dit specifieke gebied.

Voor hij aan de slag ging bij VisionWaves was Van de Haar werkzaam bij het Meander Medisch Centrum, met vier vestigingen te Amersfoort, Baarn en Soest. Bij deze organisatie heeft VisionWaves de BBSC (Business Balanced Score Card) geïmplementeerd.

Van de Haar is gedurende 6 jaar in diverse functies bij het Meander Medisch Centrum werkzaam geweest, laatstelijk als teammanager planning & control. In die positie heeft hij veelvuldig samengewerkt met VisionWaves en tenslotte besloten de overstap naar de Business Excellence expert te maken.

Over VisionWaves
VisionWaves is de specialist op het gebied van strategie-implementatie. Het bedrijf gidst organisaties naar Business Excellence door strategie, mensen, processen en middelen in hun onderlinge samenhang te verbeteren. VisionWaves realiseert deze visie door strategische doelen te vertalen naar tactisch en operationeel niveau en deze te borgen in het in eigen beheer ontwikkelde Enterprise Management System. VisionWaves levert een complete combinatie van consultancy, innovatieve software en training. Deze integrale werkwijze, met de titel Strategisch Waardeketenmanagement, zorgt voor complexiteitsreductie en levert aantoonbare waardecreatie op. VisionWaves werkt voor organisaties zoals de Belastingdienst, de Nederlandse Luchtmacht, Meander Medisch Centrum en Interpolis/Achmea. Persinformatie bij:

VisionWaves,
Meriam Leijte-Hofman
Bergweg 173
3707 AC Zeist
t. (030) 698 10 10
e. m.hofman@visionwaves.com

Lubbers & De Jong PR
Peter Keijzer
Falckstraat 14
1016 VW Amsterdam
t. (020) 421 05 65
e. bert@l-dj.nl

---