Ingezonden persbericht


Almelo, 25 juni 2007.

Alle leverbare SUV's op één website

De SUV specialist in Oost Nederland, Autdoor SUV, heeft een nieuwe website gelanceerd waarop alle verschillende SUV modellen zijn te vinden die in Nederland te leveren zijn. Hier staan naast de gebruikelijke SUV modellen ook de uitvoeringen die normaliter alleen leverbaar zijn in bijvoorbeeld de Verenigde States of andere Europese landen.

Op de website staan niet alleen de merken zoals we die hier kennen, ook de meer exotische merknamen zijn op de site te vinden. Populair zijn bijvoorbeeld de SUV modellen van Acura (het luxe merk van Honda), Infiniti (het luxe merk van Nissan) en Lincoln (het luxe merk van Ford). De totale database omvat zo'n zeventig verschillende modellen met benzine en hybride motoren. Bijzonder is dat al deze modellen door Autdoor SUV door eigen import te leveren zijn.

Aan het woord Autdoor eigenaar Oude Luttikhuis: "We zagen dat er op vele websites nieuws was te vinden over SUV's, maar er was geen enkele site die een compleet overzicht bood van alle leverbare SUV's. Met de nieuwe site van Autdoor SUV www.autdoor.nl voldoen we aan de behoefte van veel SUV bezitters die graag verschillende modellen willen vergelijken."


---