ACES Direct verhuist naar zichtlocatie en wordt Microsoft Gold partner


TILBURG, 20070625 -- Met ingang van 01 juni 2007 is ACES Direct gevestigd op een nieuwe locatie in Tilburg. Vanaf een ruim opgezet kantoor op een zichtlocatie aan de A58 aan de rand van Tilburg, worden de klanten optimaal bediend. Bovendien is er alle ruimte voor de groei die komende periode wordt verwacht. Al tijdens de intrek werd een ongekende mijlpaal bereikt. ACES Direct heeft namelijk de hoogst mogelijke partnerstatus bij Microsoft weten te behalen: de Microsoft Gold Partner status.

Nieuw kantoor
De nieuwe vestiging van ACES Direct heeft uitstraling. Het werkoppervlak is verdubbeld ten opzichte van de oude situatie. Volgens Tom Coehorst, algemeen directeur van ACES Direct, een belangrijke stap voorwaarts richting de toekomst. "Bij ons bedrijf past een innovatieve, professionele uitstraling. Bovendien is werkplezier en comfort belangrijk. Dit heeft ertoe geleid dat we hebben gekozen voor een compleet nieuwe aanpak. Het feit dat we nu op een zichtlocatie zijn gevestigd, zal ons zonder twijfel grotere naamsbekendheid gaan opleveren. De nieuwe locatie komt in elk geval de bereikbaarheid van het kantoor ten goede."

Microsoft Gold Partner
ACES Direct combineert de verhuizing met een feestelijk feit. De organisatie heeft de Microsoft Gold Partner status behaald. Dit is de hoogst mogelijke partnerstatus die bij Microsoft te behalen is. De Gold Partner status is erg belangrijk, omdat Microsoft hiermee aangeeft dat ACES Direct op basis van gedegen kennis en advies Microsoft oplossingen levert aan haar klanten. Microsoft zegt over Gold Partners het volgende: "Gold Partners vertegenwoordigen het topniveau van het Microsoft-partnerschap. Zij hebben toegang tot middelen en ondersteuning waarmee ze hun toppositie in de markt kunnen uitbouwen." Gold Partners van Microsoft profiteren bovendien van een stevige relatie met de softwaregigant, door persoonlijk accountmanagement en de mogelijkheid om deel te nemen aan gezamenlijke marketingactiviteiten.

Over ACES Direct BV
ACES Direct is opgericht in 1996 en met een omzet van 25 mln euro één van de grootste etailers van hardware, software, randapparatuur en supplies van Nederland. ACES Direct heeft een inkoopoplossing ontwikkeld waarin webwinkel, catalogus en professioneel account management een eenheid vormen. Klanten kunnen rekenen op een goed advies en bestelgemak. Meer informatie is te vinden op www.acesdirect.nl.