Xerox vernieuwt contract met Kender Thijssen


Contract voor vernieuwing VAX omgeving en uitbesteding beheeractiviteiten

VEENENDAAL, 20070625 -- Xerox Venray heeft alle beheeractiviteiten voor de VAX/VMS omgeving tot 2012 bij Kender Thijssen ondergebracht. De vestiging van Xerox in Venray is het logistieke centrum van Xerox voor Europa en alle landen buiten de Verenigde Staten. Dit centrum is het distributiepunt van Xerox voor spareparts, toner en eindproducten. De VAX/VMS systemen besturen het totale logistieke proces van orderintake tot uitlevering.

Beheer en vernieuwing
Naast het totale beheer van deze VAX/VMS omgeving zal Kender Thijssen tevens het beheer voor de applicatieservers van SUN verzorgen. Deze servers ondersteunen de processen op het Nederlandse hoofdkantoor van Xerox in Breukelen.
Kender Thijssen gaat ook zorgdragen voor de upgrade van de VAX/VMS systemen naar het Alpha platform. In de toekomst zullen de huidige 12 VAX systemen vervangen worden door vier AlphaServers. Kender Thijssen zal het project waarin zowel de dataconversie als het consolidatieproces uitgevoerd wordt voor haar rekening nemen. Hierbij wordt onder meer de VMWare software ingezet voor server-virtualisatie.

Continuïteit in ICT-omgeving
Kender Thijssen heeft jarenlange ervaring opgebouwd in technologie en beheer van onder meer VAX en Alpha systemen en zorgt daarmee voor de continuïteit van de ICT-omgeving van een groot aantal ondernemingen. Johan Muit, Commercieel Directeur van Kender Thijssen: "Natuurlijk zijn we blij dat Xerox opnieuw voor ons heeft gekozen voor de vernieuwing van de VAX omgeving en het uitbesteden van de beheeractiviteiten. Het geeft aan dat we onze visie, het nauw samenwerken met relaties om de continuïteit van ICT te waarborgen, hebben waargemaakt."

Over Kender Thijssen
Kender Thijssen is al ruim 25 jaar een betrouwbare leverancier van ICT oplossingen. Naast een breed spectrum van ICT producten levert Kender Thijssen diensten op het gebied van computerverhuur, onderhoud, beheer, consultancy, implementaties en reparaties. Kender Thijssen helpt middelgrote en grote organisaties beter presteren door het slim toepassen van informatie- en communicatietechnologie en door de continuïteit hiervan te waarborgen. Over het boekjaar 2006 realiseerde Kender Thijssen een omzet van ¤ 65,7 miljoen.

Kender Thijssen