Gemeente Beek


Water Leeft!

Werkateliers (deels) open maken van de Keutelbeek

Over het openmaken van de Keutelbeek vinden 26 en 27 juni 2007 twee workshops plaats, genaamd 'werkateliers'. Aanwonenden ontvangen van Waterschap Roer en Overmaas en de gemeente deze week een persoonlijke uitnodiging hiervoor. Tijdens de twee werkateliersessies gaan mensen uit Neerbeek (26 juni) en uit Beek (27 juni) op een actieve en creatieve wijze samen aan de slag met waterschap, gemeente en het betrokken ingenieursbureau om de (on)mogelijkheden van de ligging en de uiterlijke verschijningsvorm van de beek mede te gaan bepalen. De deelnemers maken onder begeleiding een schetsplan. Dat plan wordt daarna technisch onderzocht en beoordeeld op bijbehorende kosten. Meer info over de werkateliers vindt u op www.waterleeftinbeek.nl.

Voorafgaand aan het werkatelier kunt u 20 juni deelnemen aan een veldexcursie naar een vergelijkbaar project in de buurt, te weten de Kingbeek in Obbicht en Grevenbricht. Er zijn twee ritten ( 1 bus per keer) gepland: van 16.00 uur tot 18.00 uur en van 19.00 uur tot 21.00 uur. U kunt zich tot en met 11 juni opgeven voor deelname aan één van de ateliers en/of de excursie door te mailen naar info@gemeentebeek.nl of te bellen met de gemeente Beek, telefoon 046-4389222.

Doet u dit onder vermelding van het onderdeel (werkatelier en datum en/of busexcursie) het tijdstip in het geval van de excursie en uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres).

U ontvangt 16 juni 2007 bericht over (eventuele) deelname. Bij te veel aanmeldingen wordt er een selectie gemaakt.