Gemeente Lingewaal


het college komt naar u toe!
college van B&W

Burgmeester Van Ruijven-van Leeuwen en de wethouders Cor van Ooijen en Griedo Bel gaan op bezoek in de kernen. Het eerste kernenbezoek van het college staat gepland op 26 juni 2007 in Vuren. In twee jaar bezoekt het college alle kernen.
Wat is de bedoeling van een kernenbezoek?
Vanaf 15.00 uur kunt u één van de collegeleden bij u thuis uitnodigen. Heeft u een vraag, wilt u iets kwijt aan het college, of heeft u een goed idee waar u van gedachten over wilt wisselen met de burgemeester of een wethouder, dan kunt u dat melden. De burgemeester of één van de wethouders komt dan bij u langs! s Avonds is iedereen welkom in het dorpshuis waar u tussen 19.30 uur en 22.00 uur het college vragen kan stellen.

Woont u in Vuren en wilt u één van de collegeleden uitnodigen op 26 juni 2007? Dat kan! Meldt u aan bij Marijke de Ruiter (telefoon 0345-634095 of e-mail m.deruiter@lingewaal.nl) voor 22 juni 2007). Vermeld daarbij het onderwerp waarover u met het college in gesprek wilt. Wij laten u dan weten hoe laat er iemand van het college bij u thuis komt.
Heeft u een algemene vraag? Kom dan naar dorpshuis De Koels en praat mee met het college.