Gemeente Putten

Genealogisch onderzoek Weeshuis Lidmaten Putten

Hoorzitting: voornemen tot aanwijzing als historische buitenplaats De Vananburg (18-06-2007)

---

Putten, 18 juni 2007

Dinsdag 26 juni 2007, aanvang 19.30 uur, houdt het college van burgemeester en wethouders een hoorzitting in de trouwzaal van het gemeentehuis van Putten. De hoorzitting gaat over het voornemen van de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen, om een aantal panden en terreinen aan de Vanenburgerallee aan te wijzen als historische buitenplaats.

De minister laat dit voornemen weten in een brief van 6 maart 2007. Op grond van artikel 3 van de Monumentenwet 1988 vraagt de minister aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente waarin het monument is gelegen om binnen vijf maanden na de datum van het verzoek van de minister advies uit te brengen.

Voordat burgemeester en wethouders advies uitbrengen, stellen zij degenen die in de kadastrale registratie als eigenaar en beperkt gerechtigde staan vermeld en de ingeschreven hypothecaire schuldeisers in de gelegenheid hun mening te geven.

Het college nodigt de hierboven genoemde personen en instanties en andere belangstellenden uit om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn.