Ingezonden persbericht


Marktplaats.nl en Werkspot.nl bundelen krachten
Samenwerking moet leiden tot beter inzicht in digitaal klusaanbod

Tilburg, 26 juni 2007 - Marktplaats.nl -de grootste advertentiesite van Nederland- en Werkspot.nl -dé veilingsite voor klussen in en om het huis- gaan samenwerken om de digitale klusmarkt een verdere impuls te geven. Wanneer een klusbedrijf of vakman zich bij Werkspot.nl inschrijft, worden zijn vakgegevens automatisch ook op Marktplaats.nl doorgeplaatst; eenmaal ingeschreven bij Werkspot is een vakman of klusbedrijf dus ook direct te vinden in de dienstenrubriek van Marktplaats.nl. Het klusbedrijf of de vakman is hierdoor in één keer zichtbaar voor duizenden potentiële opdrachtgevers.

De samenwerking is opgezet om een beter inzicht te krijgen in de digitale klusmarkt en ervoor te zorgen dat internet vaker als middel gaat worden ingezet bij de afstemming tussen vraag en aanbod van klussen. Dit maakt niet alleen de markt transparanter, het zorgt er bovendien voor dat klusbedrijven op een laagdrempelige manier hun diensten aan een groot publiek kunnen aanbieden.

Over Marktplaats.nl
Marktplaats.nl, opgericht in 1999, was in Nederland een van de eerste websites die zich volledig richtte op rubrieksadvertenties. Sinds de oprichting is de onderneming uitgegroeid tot de populairste website op dit gebied in Nederland met een nog altijd groeiende klantenbasis van particulieren en kleine bedrijven. Per dag worden er meer dan 185.000 nieuwe advertenties op de website geplaatst, van kleding en verzamelobjecten tot auto's en huisraad. De onderneming maakt sinds november 2004 onderdeel uit van eBay. Marktplaats is gevestigd in Emmeloord. Kijk voor meer informatie op: www.marktplaats.nl.

Over Werkspot.nl
Werkspot.nl is de eerste en grootste digitale klusmarkt van Nederland en is opgericht in 2005. Het principe van Werkspot.nl is eenvoudig: opdrachtgevers plaatsen hun klus - hoe klein of groot ook - op de website. Ingeschreven klusbedrijven en vakmannen brengen hier vervolgens een bod op uit. Opdrachtgevers plaatsen hun klus geheel gratis. Werkspot.nl streeft naar een transparant podium waarop vraag en aanbod eenvoudig op elkaar kunnen worden afgestemd. Kijk voor meer informatie op www.werkspot.nl.

#######################

Noot voor de redactie,