Auto Trader en Top Gear breiden samenwerking uit

26.06.2007 / 11:21 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Auto trader

Auto trader

Auto Trader en Top Gear breiden samenwerking uit

De samenwerking tussen Auto Trader en Top Gear Magazine wordt uitgebreid met de website www.topgear.nl. Hier zal het volledige aanbod van Auto Trader worden geplaatst, niet alleen auto's, maar ook klassiekers en motoren.

Top Gear lanceerde dit voorjaar haar Nederlandse website, waar dagelijks autonieuws, achtergronden, tests, columns en filmpjes worden gepubliceerd. Op korte termijn wordt dit digitale platform verder uitgebreid met een webshop, waar de bezoeker zelf bepaalt wat hij nog meer van Top Gear online mag verwachten.

Auto Trader en Top Gear werken al geruime tijd samen op het gebied van print. Top Gear Magazine presenteert iedere maand bij een uitgelichte occasion een selectie uit de voorraad van Auto Trader. Deze presentatie wordt nu uitgebreid op de website van Top Gear, waar het volledige aanbod van Auto Trader wordt geplaatst. De bezoeker van www.topgear.nl heeft nu de mogelijkheid direct zijn favoriete auto, motor of klassieker te zoeken in het aanbod van Auto Trader, het grootste occasionaanbod van Nederland.

Paul Wessels, Managing Director van Auto Trader is zeer te spreken over de samenwerking: 'Top Gear is een begrip in Engeland en inmiddels ook in Nederland. Niet alleen op televisie, maar zeker ook via het magazine. Internet is een logische vervolgstap.' Ook Top Gear is zeer verheugd over deze samenwerking: 'De twee merken passen uitstekend bij elkaar, en wij zullen zeker extra bezoek trekken met de vele occasions van Auto Trader', aldus Roland van der Spek, uitgever van Top Gear Magazine.

Over Auto Trader
Auto Trader is internationaal bijna dertig jaar actief in de occasionmedia. European Auto Trader BV is een 100% dochteronderneming van de Trader Media Group Ltd. uit Engeland, op haar beurt 100% eigendom van de Guardian Media Group. Het bedrijf startte in 1992 in Nederland met het magazine Auto Trader, en is nu uitgegroeid tot een gespecialiseerde uitgever met vier titels (Auto Trader, Transport Trader, Classic Trader en Motor Trader) en de toonaangevende website www.autotrader.nl. Deze site wordt maandelijks meer dan twee miljoen keer bezocht waarbij de ruim 170.000 occasions negen miljoen keer worden bekeken.


Noot voor de redactie,