--------------------------------------------------------------------------
   NXP Semiconductors tekent contract met Atos Origin voor migratie van   
 wereldwijde infrastructuur voor bestandsoverdracht naar Axway oplossing  
--------------------------------------------------------------------------


Zaltbommel, 2007-06-26

Atos Origin, een internationale IT-dienstverlener, heeft een driejarig contract ondertekend met NXP Semiconductors - een wereldwijd halfgeleiderbedrijf opgericht door Philips - om hun bestaande grote infrastructuur voor bestandsoverdracht te migreren naar en te beheren in de Synchrony Transfer-software van Axway. Deze geavanceerde oplossing biedt ondersteuning aan een groot deel van NXP's waardeketen, inclusief onderzoek, ontwikkeling en productie.

Bestandsoverdracht is van groot belang voor NXP's business processen. Met de nieuwe gepersonaliseerde oplossing wordt bestandsoverdracht wereldwijd gestandaardiseerd en worden efficiënte werkmethoden en kostenefficiëntie geboden. Meer dan 100 servers en ongeveer 8.000 gebruikers in 12 landen wereldwijd worden aangesloten op de nieuwe infrastructuur, waarin meer dan 20 miljoen bestandsoverdrachten per jaar zullen plaatsvinden.

NXP heeft Atos Origin uitgekozen als implementatiepartner, omdat de IT-dienstverlener invulling kan geven aan NXP's behoefte aan complete end-to-end services. In samenwerking met Axway biedt Atos Origin geavanceerde software, uitgebreide expertise op het gebied van migratieprojecten en wereldwijde ervaring met managed services. Bovendien heeft Atos Origin al een langdurige, succesvolle werkrelatie met NXP.

Tom Rixen, Global Client Manager NXP bij Atos Origin legt uit: "Wij zijn blij met Axway als onze partner dit uitgebreide migratieproject bij NXP Semiconductors te kunnen starten en een geavanceerde oplossing te leveren. Dit contract betekent een positieve voortzetting van onze jarenlange goede samenwerking met NXP. Wij zijn ervan overtuigd dat de migratie goed zal verlopen en dat de nieuwe infrastructuur naar volle tevredenheid zal functioneren."

Louis Luijten, CIO bij NXP Semiconductors: "Onze huidige infrastructuur was intern ontwikkeld en heeft goed voldaan, maar de kosten van het onderhoud en de verdere ontwikkeling van deze oplossing werden te hoog. Met Synchrony Transfer van Axway hebben wij meer dan alleen een vervanging gevonden: de oplossing biedt ons een platform voor onze groeiende bestandsoverdrachtbehoeften, dat tegelijkertijd klaar is voor de toekomst. Via Atos Origin krijgen wij Synchrony Transfer geleverd als een on-demand service, wat NXP de prijs-prestatieverhouding en de flexibiliteit biedt die het nodig heeft."
--------------------------------------------------------------------------
                                   END                                    
--------------------------------------------------------------------------

Over NXP
NXP is een van de 10 grootste halfgeleiderbedrijven en is meer dan 50 jaar geleden opgericht door Philips. Het bedrijf is gevestigd in Europa en heeft 37.000 mensen in dienst in 26 landen wereldwijd. NXP maakt halfgeleiders, systeemoplossingen en software die zorgen voor betere sensorische ervaringen bij mobiele telefoons, persoonlijke mediaspelers, tv's, set-top boxes, identificatietoepassingen, auto's en talloze andere elektronische apparaten. U vindt nieuws over NXP op http://www.nxp.com/. Over Atos Origin
Atos Origin, een internationale IT-dienstverlener, stelt klanten in staat hun visie om te zetten in resultaten door de toepassing van consulting, systeemintegratie en managed operations. Atos Origin realiseert een jaarwinst van 5,4 miljard euro en heeft 50.000 mensen in dienst in 40 landen. Atos Origin is de wereldwijde informatietechnologiepartner voor de Olympische Spelen en heeft een internationaal klantenbestand, bestaande uit voor investeerders aantrekkelijke bedrijven uit allerlei sectoren. Atos Origin staat genoteerd aan de Paris Eurolist Market en wordt verhandeld onder de namen Atos Origin, Atos Euronext Market Solutions, Atos Worldline en Atos Consulting. Ga voor meer informatie naar: www.atosorigin.com
Over Axway
Axway is de toonaangevende wereldwijde leverancier van op samenwerking gerichte bedrijfsoplossingen. Meer dan 8.000 organisaties wereldwijd vertrouwen op Axway voor het beheer en de controle van hun bedrijfskritieke informatie tijdens verzending, waarmee zij de efficiëntie van hun waardeketen vergroten, de naleving van de regelgeving verbeteren en de kwaliteit van hun service verhogen. Axway is een dochteronderneming van Sopra Groep, SA, is gevestigd in Scottsdale, Arizona, en heeft kantoren in 20 landen.
Neem voor meer informatie contact op met:
NewsEngine PR
Sara Buytaert

+32 3 260 96 47
sara.buytaert@newsenginepr.com
Axway Nederland
Anne Van Houten

+31 (0)418 57 6090 avanhouten@axway.com Atos Origin Nederland Ingrid Clauwaert
+31 (0)30 299 50 07 Ingrid.clauwaert@atosorigi n.com Ref.:AXW0038-440BC6