Ingezonden persbericht



- Persbericht -

DLA PIPER OPENT KANTOOR IN POLEN

Amsterdam, 26 juni 2007 - DLA Piper, advocaten, notarissen en belastingadviseurs breidt opnieuw verder uit in Europa en opent een kantoor in Warschau. De advocaten op het kantoor in de Poolse hoofdstad zullen met name bedrijven en financiële instellingen van juridisch advies voorzien. Deze stap past in de ambitie van DLA Piper om een wereldwijde juridische dienstverlener te zijn. Met het kantoor in Warschau heeft DLA Piper nu negen vestigingen in Midden- en Oost-Europa.

Ivo Deslovic, managing partner van DLA Piper voor Midden- en Oost-Europa: "Polen heeft een grote juridische markt en speelt een belangrijke economische rol in Midden- en Oost- Europa. Dit deel van Europa is groeiende door toetreding tot de Europese Unie. Polen zal een belangrijke aanvulling vormen op onze huidige kantoren in de regio."

Het nieuwe kantoor in Warschau zal worden geleid door drie advocaten: Krzysztof Wiater en Pawel Grzejszczak maken de overstap van de Poolse vestiging van Squire, Sanders & Dempsey's naar DLA Piper. Michal Zieniewski is afkomstig van advocatenkantoor CMS Cameron McKenna in Polen en zal het team vanaf augustus versterken. Het doel is om nog voor het einde van het jaar te groeien naar een kantoor met circa 20 advocaten.

EINDE

Voor meer informatie:
Anneke Veenendaal, PR en Media, DLA Piper, Tel: +31 (0)20 5419630, of e-mail anneke.veenendaal@dlapiper.com