Proefslapen in onderwijshotel

26.06.2007 / 12:44 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Klerkx groep b.v.

Klerkx groep b.v.

Proefslapen in onderwijshotel
Onderwijshotel De Rooi Pannen in Tilburg biedt klanten van Piet Klerkx Slaapwereld de mogelijkheid om gratis een nachtje proef te slapen op een van de luxe slaapsystemen van Piet Klerkx.

Al sinds 1998 sponsort Piet Klerkx het onderwijshotel en maken klanten dankbaar gebruik van de mogelijkheid om hun geplande aankoop eerst eens even uit te proberen. De bedden worden regelmatig vervangen, zodat de allernieuwste slaapsystemen beschikbaar zijn. Men kan kiezen uit het Scandinavisch slaapsysteem Viländer, Auping matrassen en bedbodems, matrassen van Draagschuim en slaapsystemen uit de tophuislijn van Piet Klerkx.

Omdat hotel De Rooi Pannen een onderwijshotel is, zijn studenten verantwoordelijk voor alle taken die in het hotel en het restaurant voorkomen. Dit geeft het verblijf een extra persoonlijk tintje en garandeert een ontspannen, ongedwongen sfeer. Het oude klooster, waarin het hotel gevestigd is, is daarbij de perfecte locatie.

De kamers zijn voorzien van minibar, gastensafe, tv en een luxe badkamer. Het hotel beschikt over een gezellige lounge met receptie, hotelbar en tv. Uiteraard hoort bij een gratis nachtje proefslapen ook een heerlijk ontbijt.

Een overnachting in onderwijshotel De Rooi Pannen biedt ook meteen de gelegenheid de stad Tilburg te ontdekken. Tilburg heeft talloze gezellige eetcafés en restaurants. Een bezoek aan Tilburg is bovendien prima te combineren met een wandeling in de natuur van de Drunense Duinen of een bezoek aan de Efteling.

/////////