Gemeente Helden

Meepraten over toekomst Helden

De gemeenteraden van Helden, Kessel, Maasbree en Meijel hebben in april 2007 uitgesproken dat zij intensiever willen samenwerken. De vier gemeenteraden overleggen nu in welke vorm dit het beste kan. Zij willen hierover vóór 1 oktober 2007 een besluit nemen.

Voor het zover is, willen de raden met u in gesprek over de samenwerking. Dit gebeurt in een tweetal bijeenkomsten: in juni en in september. Op de bijeenkomst in juni informeren wij u over de ontwikkelingen en zullen wij u om een reactie vragen. Voor het gebied van de gemeenten in de regio Peel en Maas wordt momenteel een gebieds- en identiteitsvisie opgesteld. Uw betrokkenheid en inbreng hierbij wordt van groot belang geacht.
Wat zijn volgens u de sterke en zwakke punten van Helden? Wat maakt Helden in de regio Peel en Maas uniek en wat vindt u dat voor de toekomst zeker behouden moet blijven?

Zo maar een paar vragen die aan de orde kunnen komen. Daarom nodigen wij u uit voor een

burgeravond over de toekomst van uw regio

Datum: maandag 25 juni 2007

Locatie: DOK6, theaterzaal

Panningen

Aanvang: 20.00 uur

Op de tweede avond in september zullen wij u een voorgenomen besluit voorleggen. Wij zullen uw reactie vragen op het concept besluit zodat wij bij het besluit mee kunnen wegen wat er leeft onder de bevolking.

Wij ontmoeten u graag op 25 juni!

De uitnodiging voor de bijeenkomst op 25 juni ontvangt u tevens huis aan huis. Vooraf aanmelding heeft de voorkeur (griffie@helden.nl), maar ook zonder aanmelding kunt u deze bijeenkomst bijwonen. Mocht u naar aanleiding van deze uitnodiging vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de griffie van de gemeente Helden, telefoon (077) 306 68 42 of via griffie@helden.nl.

Burgemeester M. Vestjens

Voorzitter gemeenteraad van Helden

11-6-2007 16:36