Ingezonden persbericht


Babycompany.nl presenteert vernieuwde website

Persbericht

Babycompany.nl sinds 1999

Nú met een vernieuwde website

Maartensdijk, juni 2007 ---- Bij de start in 1999 was Babycompany.nl één van Nederlands eerste professionele thuiswinkels. Nú presenteert Babycompany.nl haar vernieuwde website. Zowel bedrijven, collega's onderling als particulieren maken graag gebruik van de online cadeauservice van Babycompany.nl. Sinds 1999 zijn meer dan 25.000 babycadeautjes besteld via www.babycompany.nl. De bijzondere cadeautjes hebben een persoonlijke felicitatietekst, zijn stijlvol ingepakt en worden wereldwijd verzonden.

Bijzonder en origineel als uitgangspunt. Sprankelende merken als Bacladi, BamBam, Tuuf's World en Colorique die de harten van baby's èn ouders veroveren. Toppers blijven, zoals badjasjes, mutsjes, capes met daarop de naam van de baby geborduurd. Ook (bedrijfs)logo's afbeelden op cadeautjes doen het goed! De (zelf) samengestelde kraampakketten gaan in originele koffertjes of hoedendozen. Bezorging betrouwbaar en zorgvuldig. Veilige betaling online of via factuur. In bezit van mkbOKkeurmerk.

Een bijzonder merk aan ons assortiment toegevoegd: BACLADI De introductie van dit karakteristieke en trendy knuffelbeesten- en speelgoedmerk, valt niet voor niets samen met de introductie van onze vernieuwde website. De karakters uit de verhalen van BACLADI zijn vier verschillende dieren: Chick, Dunk, Flo en Rabbit. Zij zijn in de eerste plaats dikke vrienden en vinden het, ondanks hun verschillen, fijn om samen dingen te doen. Ze beleven avonturen, ontdekken en leren van elkaar. In hun doen en laten zijn ze dus net kinderen. Voor kinderen is de wereld van BACLADI dan ook erg herkenbaar. De BACLADI dieren hebben een hoog knuffelgehalte en ook hun sprankelende kleuren hebben grote aantrekkingskracht. BACLADI is bijzonder en daardoor speciaal om te geven èn te krijgen. Een waardevolle aanvulling dus op het assortiment van Babycompany.nl. Om dit te vieren een speciale Introductie actie met BACLADI: de 1e 50 bestellers van een BACLADI product bij Babycompany.nl ontvangen een gratis, waardevol BACLADI cadeau bij hun bestelling. Voor meer informatie kijk op: www.babycompany.nl onder lopende actie.

Over Babycompany.nl
De eerste babycadeautjes online via internet werden in 1999 aangeschaft. Babycompany.nl was één van die eerste professionele webwinkels. Vanaf het begin maken zowel bedrijven als particulieren gebruik van onze online cadeauservice. Vernieuwend, bijzonder en betrouwbaar altijd als uitgangspunt. De 2 dames achter Babycompany.nl, Christa Bosman-Wateler en Wilma de Brauw hebben een commerciële en marketing achtergrond in diverse bedrijfstakken en runnen met veel plezier hun succesvolle internetwinkel. Tot de klantenkring behoren bedrijven als Deloitte, Boston Consulting, De Telefoongids, Aegon, ABN-AMRO, Pon Holdings maar ook advocaten- en makelaars kantoren, werving&selectie bureaus, reclame en ontwerp bureaus en andere vaak dienstverlenende organisaties.



Ingezonden persbericht