Ingezonden persbericht


Active Voice bereikt mijlpaal met 200.000 verkochte systemen

Active Voice toont leidende positie en innovatie met het bereikte resultaat in Unified Communications

Almere, juni 2007 - Active Voice, wereldwijd leverancier van oplossingen voor unified messaging, computer telefonie en voice en fax messaging maakt bekend dat het meer dan 200.000 van haar toonaangevende bedrijfssystemen heeft geïmplementeerd. Een prestatie van formaat die de marktpositie van Active Voice als gekozen leverancier voor Unified Messaging en Communications nadrukkelijk onderschrijft.

Active Voice heeft een succesvolle, groeiende wereldwijd onderneming opgebouwd door gebruikers zelf het tempo te laten bepalen waarin Unified Communications geïmplementeerd wordt. Gebruikers zijn geleidelijk overgestapt van traditionele systemen naar geavanceerde, robuuste systemen van Active Voice, zonder hun eigen installaties te hoeven aanpassen.

Met meer dan 200.000 verkochte systemen in ruim 60 landen zijn de Active Voice oplossingen geschikt voor uiteenlopende bedrijfsomgevingen - van kleine bedrijven met 10 medewerkers tot grotere ondernemingen met duizenden werknemers. De communicatie oplossingen van Active Voice bieden organisaties en hun mensen de mogelijkheid om met ieder willekeurig communicatie apparaat berichten, data en real-time communicatie te bekijken en te beheren.

Over Active Voice

Active Voice is marktleider in telefooncentrale onafhankelijke oplossingen waaronder spraak, unified messaging, computertelefonie en voice- en fax-messaging systemen. Active Voice systemen zijn universeel in te zetten voor zowel de traditionele telefoniemarkt als de groeiende markt voor IP telefonie.

Active Voice BV (1994), is de gespecialiseerde verkoop en support organisatie die haar afnemers voorziet van een volledig assortiment van geavanceerde oplossingen voor traditionele en IP telefonie. Het bedrijf beschikt over een sterk distributiekanaal met een uitgebreid netwerk van distributeurs, resellers en VARs om aan de toenemende vraag uit de EMEA-markt (Europa, Midden Oosten & Afrika) te blijven voldoen. Verdere informatie is te vinden op: www.activevoice.nl

Voor nadere informatie:
Active Voice BV: Jeroen Engering, Managing Director, tel. +31 36 546 1210, jengering@activevoice.nl

Effect EuroPRgroep: Tjarko Rookmaker, tel. +31 23 5470797, tjarko@effect-europr.nl


---- --