Blauw New Media


---

Blauw Research groeit in 2007 met ruim 20%
wederom een succesvol jaar voor Blauw Research
Rotterdam , 26 juni 2007
Blauw Research heeft het jaar 2006 afgesloten met een omzet van bijna 9 miljoen euro. Dat is een stijging van 20% ten opzichte van het jaar ervoor. De koers die enkele jaren geleden is ingeslagen blijkt nog steeds succesvol. Blauw helpt klanten vanuit een integrale benadering van marketing intelligence in plaats van een puur traditionele onderzoeksvraag en dat wordt kennelijk door de markt gewaardeerd. Ook voor het lopende jaar verwacht Blauw Research de groei te kunnen doorzetten. De omzet van 2006 levert een gezonde winst op waarmee de (groei)doelstellingen voor de komende jaren gefinancierd kunnen worden. In 2007 verwacht Blauw met zon 110 medewerkers een omzet van 13 miljoen te hebben gerealiseerd. De omzet van de in 2006 geopende vestiging in Nurnberg (D) groeit gestaag en met de opening van een tweede buitenlandse vestiging in Londen is weer een hele nieuwe markt opengegaan. Daarnaast ziet Blauw de bestaande activiteiten in het thuisland met vertrouwen tegemoet. Medio 2007 wordt een nieuwe vestiging in Amersfoort geopend en steeds meer grote internationale organisaties kunnen tot de vaste klanten worden gerekend.

Noot voor de pers: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Paulien Jeurissen, Paulien.Jeurissen@blauw.com ;+31-10-4000973; Blauw Research BV

Over Blauw: Blauw Research B.V. is het snelst groeiend top 10 onderzoekbureau van Nederland. Ze ondersteunt bedrijven en instellingen bij het nemen van beslissingen die leiden tot verbeterde stakeholderrelaties, producten en diensten en inzet van middelen. Het bureau levert wezenlijke informatie en heldere inzichten op basis van gedegen onderzoek. Blauw Research staat voor betrokkenheid en originaliteit en is gedreven om haar opdrachtgevers vooruit te helpen. Ze is actief in diverse werkvelden, zoals Marketing, Communicatie, Media, Klant & Medewerkersrelaties en beleid in de publieke sector. Eind 2007 verwacht Blauw Research internationaal met 110 medewerkers een omzet van 13 miljoen te hebben gerealiseerd.

Over Blauw
Blauw Research B.V. is het snelst groeiend top 10 onderzoekbureau van Nederland. Ze ondersteunt bedrijven en instellingen bij het nemen van beslissingen die leiden tot verbeterde stakeholderrelaties, producten en diensten en inzet van middelen. Het bureau levert wezenlijke informatie en heldere inzichten op basis van gedegen onderzoek. Blauw Research staat voor betrokkenheid en originaliteit en is gedreven om haar opdrachtgevers vooruit te helpen. Ze is actief in diverse werkvelden, zoals Marketing, Communicatie, Media, Klant & Medewerkersrelaties en beleid in de publieke sector. Eind 2006 verwacht Blauw Research met 90 medewerkers een omzet van EUR 9 miljoen te hebben gerealiseerd.
« terug