Saxion Hogescholen
BR>

di 26 juni 2007

Saxion gaat `fit'

Saxion maakt werk van gezond studeren en werken. Daarom heeft zij op haar locatie in Enschede Saxion Fits in het leven geroepen. Hier komen alle zaken samen die studeren en werken bij Saxion prettiger maken. Sport en bewegen, cultuur, gezonde voeding, ergonomische werkplekaanpassingen en fitheidtesten maken onderdeel uit van het aanbod. Onder de noemer `Saxion Get Fresh' brengt Saxion Hogescholen in de week van 25 juni, haar gezondheidscentrum onder de aandacht. Studenten en medewerkers wordt een sportief programma aangeboden.

Programma

Het programma varieert van BOMmen op muziek, een literaire lunchwandeling onder leiding van auteur Paul Abels, tot de hele week gratis sporten in de Saxion Fitness. Als knaller geven groep 7 en 8 van basisschool Weth. v.d. Heydenschool een jumpstyledemonstratie op het voorplein van de hogeschool.

Uniek concept

Saxion Fits is een voor Nederland uniek concept. Inmiddels hebben meerdere scholen en universiteiten, maar ook grote bedrijven het concept omarmd. Het past geheel in de trend van meer bewegen, gezonde voeding en het aanpassen van de leefstijl.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------