Ingezonden persbericht


Persbericht

Unit 4 Agresso tekent miljoenencontract met Landauer

~ Gemakkelijk aanpasbare architectuur van Unit 4 Agresso stroomlijnt business transformatie ~

Sliedrecht, Nederland - 26 juni, 2007 - Unit 4 Agresso breidt zijn reeks van software- en servicecontracten uit met een deal met Landauer ter waarde van 2,5 miljoen dollar. Landauer, Inc. (NYSE: LDR) is ´s werelds grootste aanbieder van technische en analytische diensten voor meting van straling op de werkplek of in het milieu.

Als transformatiepartner selecteerde Landauer Keane, een wereldwijd opererende dienstverlener die gespecialiseerd is in het omvormen van bedrijfs- en IT-functies bij klanten. Keane overziet Landauers gehele omgeving inclusief de talrijke partners, waaronder Unit 4 Agresso. Dit geeft Landauer één enkel aanspreekpunt. Samen zijn zij een programma gestart om de bedrijfsprocessen van Landauer te herschikken en hun klantgerichte systemen te helpen transformeren.

"Unit 4 Agresso kwam met een unieke combinatie van kernfunctionaliteit en maatwerkmogelijkheden die nodig zijn voor het project", zegt Jonathan Singer, CFO van Landauer. "We zouden deze veranderingsslag niet kunnen maken zonder de veranderingsgeoriënteerde architectuur van Unit 4 Agresso. Zeker niet binnen onze huidige deadlines. De implementatie daarvan is essentieel voor de hoofddoelen van dit project: Klantenservice verbeteren, de introductietijd van een nieuw product of dienst verkorten, productiviteit vergroten en de cashflow verhogen." Het architectuurplatform van Unit 4 Agresso is bedoeld voor organisaties zoals Landauer die constant flexibiliteit na implementatie nodig hebben in hun enterprise resource planning- (ERP-) oplossing.

Landauer heeft een suite van Agresso Business World-modules aangekocht. De overeenkomst is inclusief software, diensten, ontwikkeling en onderhoud en werd verkozen boven andere leveranciers die niet de uitvoerige oplossing aanboden die door Unit 4 Agresso werd voorgesteld. Keane leidde het gehele selectieproces.

"Continu de meerwaarde van ons wendbare platform verkondigen is één ding. Dat platform te laten onderzoeken en beoordelen door het Landauer-Keane-team was van een geheel andere orde", zegt Shelley Zapp, president van Unit 4 Agresso Noord-Amerika. "Unit 4 Agresso is 100 procent toegewijd aan organisaties die ze typeert als BLINC(TM) (Businesses Living IN Change) - Landauer is hier een klassiek voorbeeld van.”

"Na een grondige vergelijking van het aanbod van Unit 4 Agresso met dat van de marktleiders, werd het duidelijk voor Landauer dat de architectuur van Unit 4 Agresso de beste keuze was om de ingrijpende business transformatie te ondersteunen", vervolgt Zapp. "Onze reeks oplossingen is van wereldklasse, maar dat zijn veel andere producten ook. Het gaat juist om de architectuur van Unit 4 Agresso, die niet kan worden geïmiteerd door andere ERP-aanbieders. Deze architectuur zorgt ervoor dat Unit 4 Agresso voortdurend deals binnenhaalt met organisaties die niet langer de risico's willen lopen die andere statische systemen met zich meebrengen. Onze aanhoudende mogelijkheid om te veranderen, zonder de inmenging van externe IT, heeft zichzelf in de markt bewezen bij duizenden organisaties."

###

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Unit 4 Agresso
Unit 4 Agresso is een toonaangevende internationale producent van bedrijfssoftware voor dienstverlenende bedrijven en instellingen. Met vestigingen in 10 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada en verkoopactiviteiten in diverse andere landen werd in 2006 een omzet van ¤ 237 miljoen gerealiseerd. Het hoofdkantoor staat in Sliedrecht, Nederland. Ultimo 2006 had Unit 4 Agresso 2.760 medewerkers in dienst.

Over Landauer
Landauer is 's werelds grootste aanbieder van technische en analytische diensten voor meting van straling op de werkplek of in het milieu. De organisatie levert al meer dan 50 jaar complete diensten op het gebied van dosimetrie aan ziekenhuizen, medische- en tandheelkundige praktijken, universiteiten, nationale laboratoria en andere industrieën, waarin straling een potentiële bedreiging voor werknemers vormt. De diensten van Landauer omvatten de productie van diverse soorten stralingsopsporing-monitors, de distributie van monitors naar en de inzameling bij cliënten, en de analyse en de rapportage van exposureresultaten. Het bedrijf verleent zijn diensten aan 1,5 miljoen mensen in de Verenigde Staten, Japan, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Brazilië, Canada, China, Australië en andere landen.

Over Keane
Keane is een wereldwijd opererende dienstverlener die gespecialiseerd is in het omvormen van bedrijfs- en IT-functies bij klanten. Het bedrijf is opgericht in 1965 en gevestigd in de Verenigde Staten. Keane onderscheidt zich door zijn passie voor het bouwen van goede en langdurige relaties met klanten en is dé partner op het gebied van transformaties in een breed scala van industrieën. De oplossingen van Keane, die bestaan uit advies, technologie, en outsourcing-diensten, worden op maat gemaakt voor industriespecifieke uitdagingen van klanten en zorgen voor enorme verbeteringen in de bedrijfsprestaties. Meer informatie over de dienstenportfolio, industrie-oplossingen en wereldwijde vestigingen van Keane kunt u vinden op www.keane.com

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met LEWIS Global Public Relations: Cathelijne van den Bosch/Yvonne van Bokhoven
Tel: +31 (0) 40 235 46 00
Email: cathelijnev/yvonnev@lewispr.com
Web: www.lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com