Politie Zeeland


---


O-2129-2007 Aanrijding in Oostdijk
Op de kruising De Ommegank / 2e Vlietweg in Oostdijk vond dinsdag om 07.30 uur een aanrijding plaats.
Een 18-jarige vrouw fietste over de 2e Vlietweg, komende uit de richting van Krabbendijke. Zij verleende op de kruising geen voorrang aan een van rechts komende 20-jarige automobilist uit dezelfde gemeente. De fiets en de auto raakten bij de aanrijding beschadigd.

O-2130-2007 Woninginbraken in Goes
In de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in een woning in de Bachlaan in Goes.
Uit de woning werden een camera, een portemonnee met enkele tientallen euro's en persoonlijke papieren en sleutels, waaronder de autosleutel, weggenomen.
Vervolgens werd met de autosleutel de personenauto gestolen. Het betreft een grijze Peugeot 407 DW met kenteken 38-TN-DH. De waarde is niet bekend.

In dezelfde nacht werden uit een schuur, behorend bij een woning in de Strausslaan enkele sleutels gestolen.
Men is niet in de woning geweest en er wordt verder niets vermist.

W-2131-2007 Babbeltruc, Middelburg
Een 72-jarige vrouw uit Middelburg is dinsdagochtend het slachtoffer geworden van een babbeltruc.
Omstreeks 09.00 uur werd er bij haar woning in de Oosterscheldestraat aangebeld. Voor de deur stond een ongeveer 20-jarige jongeman met een donkere huidskleur die zich voordeed als een medewerker van de thuiszorg. Met een smoes kwam hij de woning binnen en hield de vrouw aan de praat. Nadat hij was weggegaan bemerkte de bewoonster dat haar portemonnee, met daarin enkele euro's en persoonlijke papieren, was weggenomen.
De politie adviseert de mensen, voornamelijk ouderen, alert te zijn en geen onbekende personen, die met wat voor reden dan ook voor de deur staan, binnen te laten!

Z-2132-2007 Bedrijfsongeval in Terneuzen
Bij een bedrijf aan de Osloweg in Terneuzen gebeurde dinsdag om 10.05 uur een bedrijfsongeval.
Een 32-jarige Terneuzense bestuurder van een vorkheftruck had bij het oppakken van lading, de 'lepels' van zijn voertuig te ver naar voren geschoven. Hierdoor kiepte de vorkheftruck naar voren en kwam de bestuurder met zijn hoofd tegen de voorruit terecht. De man klaagde over hoofdpijn en misselijkheid; hij werd ter controle naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.


---- --