Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Vaassen  / Oene - Politie waarschuwt voor insluipers      |
De politie waarschuwt voor insluipers en adviseert de woning goed af te sluiten en geen onbekende vrouwen met onduidelijke bedoelingen binnen te laten.

Twee onbekende vrouwen hebben zich recentelijk met behulp van een babbeltruc woningen in Vaassen en Oene weten binnen te kletsen. Vervolgens probeerden de vrouwen de bewoners af te leiden om daarna - zo is het vermoeden -geld of goederen weg te nemen.

De vrouwen vroegen in Vaassen om een glas water en in Oene de weg naar een camping. In Oene stapten ze in een donkerrode auto met witte kentekenplaten.

In beide ge vallen wordt er niets vermist, maar de politie vertrouwt de situaties niet en vraagt met name oudere bewoners alert te zijn.

|     |Hattem - Fietser botst tegen opengaand portier            |
Een 38-jarige fietser uit Zwolle is op maandag (25/06) gewond geraakt toen hij op de Nieuweweg in botsing kwam met een opengaande autodeur. De man is met pijnklachten aan onder meer zijn schouder voor verder onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De melding van het incident kwam omstreeks 17.40 uur bij de politie binnen. Uit een eerste onderzoek is duidelijk geworden dat een 19-jarige automobiliste op bovengenoemde locatie met haar auto stilstond toen een passagier een portier opende. Op datzelfde moment reed de man voorbij, waardoor hij tegen het portier botste en ten val kwam. Einde berichten
---


---


---

---- --