Getronics PinkRoccade

Nieuwegein, 26 juni 2007

GETRONICS PINKROCCADE EN BAZN DE BESTUURSACADEMIE BUNDELEN KRACHTEN BIJ OPZET MIDOFFICE ACADEMY

Getronics PinkRoccade en BAZN de bestuursacademie hebben een overeenkomst getekend over samenwerking in het kader van de Getronics PinkRoccade Midoffice Academy. De Midoffice Academy is een door Getronics PinkRoccade gefaciliteerd platform waarop uitwisseling van kennis en ervaring tussen en binnen gemeentelijke organisaties plaats vindt. BAZN de bestuursacademie brengt haar kennis en ervaring in met competentiegericht leren en is een belangrijke partner bij de ontwikkeling van modules die deze uitwisseling mogelijk maken. De modules variëren van strategisch (de gemeente in 2015) tot operationeel (het beschrijven van processen) en van organisatieverandering tot technologie (de midoffice architectuur).

De midoffice verzorgt de gemeentelijke informatiestromen tussen de backoffice en frontoffice. Burgers en ondernemers kunnen daardoor zowel via de balie, telefoon als via internet een aanvraag indienen. Gemeenten worden door onder andere EGEM (Elektronische GEMeenten) en het Ministerie van VROM geholpen om duidelijk te krijgen wat ze wanneer moeten realiseren. De Midoffice Academy geeft management en medewerkers van gemeenten antwoord op de vraag hoe ze dit succesvol kunnen aanpakken. De Midoffice Academy biedt kennisverrijking en ervaring op het gebied van besturing en management, infrastructuur en systemen, processen en de rol van medewerkers bij lokale overheden. De Midoffice Academy is beschikbaar voor elke gemeente die zich wil voorbereiden op de kanteling naar een klantgerichte dienstverlener en nieuwe informatie en ICT wil inzetten om deze verandering te faciliteren.

Over BAZN de bestuursacademie BAZN de bestuursacademie is dé competentiegerichte opleider en opleidingsadviseur voor organisaties en hun mensen, werkzaam in de publieke sector. Op zowel individueel als op organisatieniveau draagt BAZN de bestuursacademie op een vakkundige, oplossingsgerichte wijze bij aan het verhogen van de kwaliteit van dienstverlening binnen gemeenten, provincies, waterschappen, Rijksoverheid en andere publieke organisaties en instellingen.

Als zelfstandig opererend onderdeel van Fontys Hogescholen kan BAZN de bestuursacademie kwaliteit bieden binnen de opleidingen, cursussen en trainingen voor de publieke sector. Daarbij gebruik makend van het beste uit twee werelden: de kennis van de markt waarover ze als natuurlijke opleidingspartner van de lagere overheid beschikt, gecombineerd met de onderwijsvisie en -innovatie van Fontys Hogescholen.

Over Getronics PinkRoccade Met een omzet van 1.184 miljoen euro in 2006 is Getronics PinkRoccade de grootste ICT-dienstverlener in Nederland. We ondersteunen organisaties in het verbeteren van hun prestaties door het beste uit hun medewerkers te halen. Getronics PinkRoccade zorgt ervoor, dat professionals optimaal gefaciliteerd worden bij het delen van informatie, veilig en effectief, waar en wanneer dit nodig is om onderlinge samenwerking en samenwerking met klanten en partners te realiseren. Daarvoor beschikken we over het meest complete portfolio aan geïntegreerde ICT diensten in de markt voor zowel zakelijke organisaties als overheidsinstanties. In praktijk gebracht door meer dan 10.500 medewerkers die bij ons de vrijheid en ontplooiingsmogelijkheden vinden die ze van de nummer één IT-werkgever in Nederland mogen verwachten.