Direct Wonen


DIRECT WONEN HELPT EXPATS ZICH SNEL THUIS TE VOELEN Website informeert expat uitgebreid over woningen, omgeving en voorzieningen

Den Haag, 26 juni ­ Direct Wonen (AIM: DIWO) heeft een nieuwe, Engelstalige website ontwikkeld voor expats die in Nederland huisvesting zoeken. Met de site www.directliving.nl biedt Direct Wonen expats een schat aan informatie over de beschikbare woningen, maar ook over Nederland, de stad en de buurt.

Expats zijn voor Direct Wonen een belangrijke doelgroep. Het bedrijf heeft een brede, jarenlange ervaring met deze groep klanten en wil deze ervaring nu inzetten om ze via een speciaal voor hen ontwikkeld platform te informeren.

Direct Wonen maakt op haar expat-site gebruik van Google Maps om de locatie van de woningen aan te duiden. Dit geeft de expat een goed beeld van de ligging ervan. Daarnaast biedt de site informatie over Nederlandse steden en regionale centra met zelfs links naar relevante websites als die van de gemeentelijke overheid, musea en scholen in de buurt. Daarmee kan de expat zich vooraf goed informeren over de woning en woonomgeving. Geregistreerde gebruikers kunnen zich abonneren op een email alert met nieuw aanbod dat aan zijn zoekvoorwaarden voldoet.

Mocht de expat meer informatie wensen over woningen waarin hij interesse heeft, dan kan hij dit via de website of telefonisch bij Direct Wonen opvragen. Hij kan ook een afspraak maken met een van Direct Wonen's 149 huurspecialisten op een van de 23 regionale Direct Wonen-verhuurkantoren voor een bezichtiging en een rondleiding door de buurt, en de stad. Direct Wonen werkt in deze sector veel samen met relocation bedrijven en de HR-afdelingen van internationale bedrijven met vestigingen in Nederland.


Noot voor de redactie,