NEN


Middagsymposium wijzigingen NEN 2580

dinsdag 12 juni 2007, 11:11

NEN organiseert op 26 juni 2007 in samenwerking met RGD, Vereniging de vierkante meter, NVBK en NS ProjectConsult een middagsymposium over de wijzigingen in de nieuwe NEN 2580. Tijdens het symposium, dat in Utrecht plaatsvindt, wordt de norm toegelicht door deskundigen die veel met deze norm werken en ook aan de wijzigingen hebben meegewerkt.

De exacte oppervlakte en inhoud van een gebouw zijn belangrijke gegevens. Ze bepalen de hoogte van enkele Bouwbesluiteisen, de hoogte van de huur of worden bij kostencalculatie gebruikt. Op 1 juli 2007 wijzigt de bepalingsmethode. Dan gaat een nieuwe versie van NEN 2580 in voor de VVO. In veel gevallen zullen de nieuwe regels weinig verschil maken, maar in sommige gevallen kan de oppervlakte of inhoud groter of kleiner uitvallen. Wilt u weten wat de gevolgen zijn van de wijzigingen in de nieuwe NEN 2580 kom dan naar het Symposium 'Oppervlaktebepaling met de nieuwe NEN 2580'

Tijdens het symposium krijgt u antwoord op de volgende vragen:
* Haalt u het maximale uit de norm?

* Hoe gebruikt u NEN 2580 snel en eenvoudig voor waardebepalingen?
* Kent u de verschillen tussen de oppervlakten?
* Kunt u de norm gebruiken voor benchmarking bij facility management?

* Hoe benut u uw gebouw zo optimaal mogelijk
* Wat zijn de oude en nieuwe toepassingen?

Voor wie
Het symposium is geschikt voor iedereen die in korte tijd wil worden bijgespijkerd over de veranderingen in NEN 2580 en de nieuwe mogelijkheden die dat biedt, zoals:
commercieel vastgoed, facility managers, ambtenaren bouw- en woningtoezicht, aannemers, grotere huurders en verhuurders, architecten, makelaars, calculatoren, projectontwikkelaars, onderwijs, vastgoedbeleggers, taxateurs.
Meer informatie en het programma voor deze middag vindt u in de folder of download direct het aanmeldingsformulier.

Meer weten?
Voor meer inhoudelijke informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met NEN-Bouw, telefoon (015) 2690 286 of via email: Annet.vanderhorn@nen.nl.
Vragen over deelname kunt u stellen aan NEN-Evenementen, telefoon (015) 2690 147 of via e-mail: of evenementen@nen.nl. zie ook de volgende gerelateerde onderwerpen:
Oppervlaktebepaling met de nieuwe NEN 2580! (Evenement) NEN 2580:2007 nl (Norm)